Webinar: Proactieve zorgplanning in de palliatieve fase: van richtlijn naar praktijk
Nieuws10 januari 2024
Nieuws

Webinar: Proactieve zorgplanning in de palliatieve fase: van richtlijn naar praktijk

Nieuws 10 januari 2024

Om goede zorg te bieden aan mensen in de palliatieve levensfase is het belangrijk tijdig te weten wat iemand wel of juist niet wil aan zorg. Door in gesprek te gaan met patiënten, cliënten en naasten over hun waarden, wensen en behoeften en door behandelwensen en -grenzen vast te leggen, kunnen je als zorgverlener passende zorg bieden. Dianne Boxman, adviseur palliatieve zorg bij stichting PZNL spreekt daarover in het webinar Proactieve zorgplanning in de palliatieve fase: van richtlijn naar praktijk.

Kijk het webinar nu terug

Inhoud van het webinar

Tijdens het webinar worden aanbevelingen uit de nieuwe richtlijn Proactieve zorgplanning in de palliatieve fase én de gesprekskaart die daarbij als hulpmiddel is aangeboden besproken.

Na dit gedeelte van het webinar gaat Larissa Exalto, adviseur patiëntenparticipatie Stichting PZNL, in gesprek over hoe het patiëntenperspectief meegenomen kan worden in de projecten Proactieve zorgplanning.

Voor wie is dit webinar interessant? 

Projectleiders en -leden van de volgende twee projecten (en andere geïnteresseerde zorgverleners):

Voor vragen, neem contact op met:
Laatst geactualiseerd: 9 januari 2024
Niet gevonden wat je zocht?
Mail de redactie
Mail de redactie met jouw evenement, nieuws of tool waar anderen baat bij kunnen hebben. Suggesties of klachten over informatie zijn ook zeer welkom. Met jouw inbreng kunnen we Palliaweb verbeteren.