Over Palliaweb

Over Palliaweb

Palliaweb, een initiatief van Palliatieve Zorg Nederland (PZNL), is een platform voor en door professionals in de palliatieve zorg waar bruikbare en actuele informatie uit betrouwbare bron te vinden is. Met deze website ambieert PZNL een substantiële bijdrage te leveren aan de onderbouwing en ontwikkeling van optimale zorg voor de patiënt in de palliatieve fase en voor zijn naasten. Het Kwaliteitskader palliatieve zorg Nederland vormt daarbij het kompas.

Het verbinden van mensen, organisaties en informatie staat, aansluitend bij het gedachtegoed van PZNL, centraal. Alle informatie op de site is voorzien van een contactpersoon die je voor vragen of opmerkingen kunt mailen. Deze contactpersonen worden bovendien jaarlijks gevraagd om de pagina's waar zij aan verbonden zijn te controleren op juistheid en actualiteit. 

Palliaweb moet groeien: voor, maar ook dóór de zorgverlener. Naast informatie tot je te nemen word je ook gestimuleerd om kennis, ervaringen en tools te delen en zo beschikbaar te stellen voor het veld. Heb je zelf specifieke kennis of informatie die anderen kan helpen bij de (organisatie van) zorg voor patiënten? Mail de redactie op palliaweb@pznl.nl. 

Voor vragen, neem contact op met:
Redactie Palliaweb PZNL
Laatst geactualiseerd: 30 september 2021
Niet gevonden wat je zocht?
Mail de redactie
Mail de redactie met jouw evenement, nieuws of tool waar anderen baat bij kunnen hebben. Suggesties of klachten over informatie zijn ook zeer welkom. Met jouw inbreng kunnen we Palliaweb verbeteren.