Optimaliseer je onderwijs over palliatieve zorg

Wil je als docent of opleider jouw onderwijs optimaliseren en zoek je daarbij hulp? Op deze pagina vind je daarvoor verschillende hulpmiddelen, zoals het Onderwijsraamwerk palliatieve zorg 2.0. Je vindt hier ook een toolbox met onderwijsmaterialen en op de pagina Interprofessioneel opleiden zie je precies wie in de zorgketen welke taken op welk moment op zich neemt.

Dit materiaal is ingebracht door collega’s uit het veld en (wordt) beoordeeld door de screeningscommissie optimaliseren onderwijs palliatieve zorg (O2PZ). In de beschrijving van die materialen die door de screeningscommissie aangemerkt zijn als geschikt onderwijsmateriaal is dit benoemd.

Waarnaar ben je op zoek? Maak hier je keuze

Onderwijsmateriaal zoeken

Naar lesmaterialen

Interprofessioneel opleiden

Lees meer

E-book van het symposium ‘Onderwijs palliatieve zorg’

Op 15 april 2021 vond het symposium Onderwijs palliatieve zorg plaats met als thema ‘Word onderdeel van de oplossing’. In het naar aanleiding daarvan verschenen e-book vind je inspiratie, handvatten, tips en instrumenten die je in je eigen praktijk kunt toepassen.
Bekijk het e-book
Bied je scholings- of onderwijsmateriaal aan
Verbeter het onderwijs palliatieve zorg en deel onderwijsmateriaal of een scholing voor publicatie op Palliaweb. Vul op deze pagina de vereiste velden in om je aanbod in te dienen.