Optimaliseer je onderwijs over palliatieve zorg

Wil je als docent of opleider jouw onderwijs op het gebied van palliatieve zorg optimaliseren en zoek je hulp of geschikte middelen? Het Onderwijsplatform palliatieve zorg biedt je verschillende instrumenten. Het Onderwijsraamwerk palliatieve zorg bijvoorbeeld, de meetlat waarmee je kunt vaststellen of jouw onderwijs voldoet aan de laatste inzichten. 

In de toolbox vind je honderden onderwijsmaterialen die zijn ingebracht door collega’s uit het onderwijs en die zijn beoordeeld door de Screeningscommissie optimaliseren onderwijs palliatieve zorg van O2PZ. Op de pagina Interprofessioneel opleiden zie je wie in de zorgketen welke taken op welk moment op zich neemt.

Waarnaar ben je op zoek? Maak hier je keuze

Onderwijsmateriaal zoeken

Naar de toolbox

Interprofessioneel opleiden

Lees meer

E-book van het symposium ‘Onderwijs palliatieve zorg’

Op 15 april 2021 vond het symposium Onderwijs palliatieve zorg plaats met als thema ‘Word onderdeel van de oplossing’. In het naar aanleiding daarvan verschenen e-book vind je inspiratie, handvatten, tips en instrumenten die je in je eigen praktijk kunt toepassen.
Bekijk het e-book
Bied je scholings- of onderwijsmateriaal aan
Verbeter het onderwijs palliatieve zorg en deel onderwijsmateriaal of een scholing voor publicatie op Palliaweb. Vul op deze pagina de vereiste velden in om je aanbod in te dienen.