Docenten en opleiders

Op deze pagina vind je meer dan 300 onderwijs- en achtergrondmaterialen om te gebruiken in scholingen over palliatieve zorg. 

Misschien kun je wel wat hulp gebruiken bij het vinden van het juiste onderwijsmateriaal. Of zou je een gastdocent willen uitnodigen, maar weet je niet hoe. Onze ambassadeurs helpen je graag. Klik hier om contact op te nemen met de ambassadeur in jouw regio.

Docentenprofiel Palliatieve Zorg

Goed onderwijs valt of staat met de juiste deskundige docent. Die docent voldoet aan de competenties uit het Docentenprofiel Palliatieve Zorg 2.0. 

Bekijk het docentenprofiel

Onderwijs aanbieden ter plaatsing

Wil je scholings- of onderwijsmateriaal aanbieden op dit platform? Via onderstaande button dien je een verzoek in bij de Screeningscommissie onderwijs palliatieve zorg. De commissie beoordeelt het aangeboden materiaal op actualiteit en kwaliteit. Binnen tien werkdagen hoor je of het materiaal in de toolbox wordt geplaatst.

Bied je scholings- of onderwijsmateriaal aan

Waarnaar ben je op zoek? Maak hier je keuze

Ik ben op zoek naar onderwijsmateriaal

Naar de toolbox

Ik wil meer weten over interprofessioneel opleiden

Lees meer

E-book van het symposium ‘Onderwijs palliatieve zorg’

Naar aanleiding van het symposium Onderwijs palliatieve zorg met het thema ‘Word onderdeel van de oplossing’ is een e-book verschenen. In dit e-book vind je inspiratie, handvatten, tips en instrumenten die je in je eigen praktijk kunt toepassen.

Bekijk het e-book
Mail de redactie
Mail de redactie met jouw evenement, nieuws of tool waar anderen baat bij kunnen hebben. Suggesties of klachten over informatie zijn ook zeer welkom. Met jouw inbreng kunnen we Palliaweb verbeteren.