Vergroot je competenties in palliatieve zorg

Ben je als student of zorgverlener op zoek naar een opleiding of scholing op het gebied van palliatieve zorg? Of zoek je een training op maat voor je hele afdeling? Op deze pagina vind je daarvoor verschillende overzichten. Zo staat hier de catalogus met het complete overzicht van bij- en nascholingen en opleidingen over palliatieve zorg in Nederland. De onderwijskaart heeft een bredere scope: hier vind je per regio naast de bij- en nascholingen en opleidingen ook initieel onderwijs.

Waarnaar ben je op zoek?

Maak hier je keuze

Scholing/opleiding zoeken per categorie

Naar bij- en nascholingen

Scholing/opleiding zoeken per regio

Naar onderwijskaart

E-book van het symposium ‘Onderwijs palliatieve zorg’

Op 15 april 2021 vond het symposium Onderwijs palliatieve zorg plaats met als thema ‘Word onderdeel van de oplossing’. In het naar aanleiding daarvan verschenen e-book vind je inspiratie, handvatten, tips en instrumenten die je in je eigen praktijk kunt toepassen.
Bekijk het e-book
Schrijf je in voor de onderwijsnieuwsbrief
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over onderwijs over palliatieve zorg? Een seintje krijgen als er nieuw onderwijsmateriaal beschikbaar komt? En weten waar je kennis kunt opdoen via scholingen, symposia of congressen? Meld je dan hier aan voor de onderwijs-nieuwsbrief.