Vergroot je competenties in palliatieve zorg

Ben je als student of zorgverlener op zoek naar een opleiding of scholing op het gebied van palliatieve zorg of wil je een training op maat voor je hele afdeling? Het Onderwijsplatform palliatieve zorg biedt daarvoor verschillende overzichten. De Catalogus met opleidingen en bij- en nascholingen biedt een ruim en actueel aanbod van scholingen. De Onderwijskaart geeft een overzicht van initieel onderwijs in de verschillende regio’s. Als je wil weten waar jouw ontwikkelmogelijkheden precies liggen, dan kun je de Competentiescan palliatieve zorg doen. Zo vind je eenvoudig de scholing die aansluit bij jouw situatie.

 

 

Waarnaar ben je op zoek?

Maak hier je keuze

Scholing/opleiding zoeken per categorie

Naar bij- en nascholingen

Scholing/opleiding zoeken per regio

Naar onderwijskaart

Test je kennis op het gebied van palliatieve zorg

Test je kennis in de nieuwe Competentiescan palliatieve zorg voor verzorgenden, verpleegkundigen en artsen. In een kwartier vul je een vragenlijst in en zie je hoe je scoort op de gedragsuitingen kennis, vaardigheden en attitude binnen de verschillende CanMEDS-rollen. Waar kun jij jezelf ontwikkelen?
Naar de competentiescan
Onze suggesties
E-book van het symposium ‘Onderwijs palliatieve zorg’
Bekijk het e-book
Onderwijsknooppunten
Lees meer
Kijk je naar de ziekte of zie je een mens? Een documentaire over een mensgerichte benadering in de zorg
Bekijk
3 Redenen om je bij te scholen in palliatieve zorg
Lees meer
Schrijf je in voor de onderwijsnieuwsbrief
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over onderwijs over palliatieve zorg? Een seintje krijgen als er nieuw onderwijsmateriaal beschikbaar komt? En weten waar je kennis kunt opdoen via scholingen, symposia of congressen? Meld je dan hier aan voor de onderwijs-nieuwsbrief.