Studenten en zorgverleners

Op deze pagina staat de Opleidingscatalogus met daarin een actueel aanbod van opleidingen en bij- en nascholingen. Ook vind je op deze pagina een link naar de competentiescan waarmee je kunt achterhalen welke opleidingen op dit moment het best bij je passen.

Wil je scholings- of onderwijsmateriaal aanbieden op dit platform? Via onderstaande button dien je een verzoek in bij de Screeningscommissie onderwijs palliatieve zorg. De commissie beoordeelt het aangeboden materiaal op actualiteit en kwaliteit. Binnen tien werkdagen hoor je of het materiaal in de toolbox wordt geplaatst.

Bied je scholings- of onderwijsmateriaal aan

Opleidingscatalogus

Zoek op categorie of op regio

Scholing/opleiding per categorie

Naar bij- en nascholingen

Scholing/opleiding per regio

Naar onderwijskaart
Test je kennis en stel je vragen

Test je kennis over palliatieve zorg

Met de Competentiescan palliatieve zorg voor verzorgenden, verpleegkundigen en artsen test je jouw kennis over palliatieve zorg. In een kwartier zie je hoe je scoort op kennis, vaardigheden en attitude binnen de CanMEDS-rollen.
Naar de competentiescan
Heb je vragen?
Bijvoorbeeld over specifiek onderwijsmateriaal, over onderzoek naar palliatieve zorg dat je wilt doen of over stageplaatsen? Iedere regio in Nederland heeft een ambassadeur die je daar graag bij helpt.
Neem contact op met een ambassadeur
Meer informatie
Onderwijsknooppunten Een onderwijsknooppunt is een netwerk van organisaties en mensen die werken in het zorgonderwijs en bij- en nascholingen verzorgen. Het landelijke netwerk bestaat uit acht regio’s met elk een eigen ambassadeur, die je van alles kunt vragen over onderwijs rondom palliatieve zorg.
Lees meer
3 Redenen om je bij te scholen in palliatieve zorg
Lees meer
Kijk je naar de ziekte of zie je een mens? Een documentaire over een mensgerichte benadering in de zorg
Bekijk
Schrijf je in voor de onderwijsnieuwsbrief
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over onderwijs over palliatieve zorg? Een seintje krijgen als er nieuw onderwijsmateriaal beschikbaar komt? En weten waar je kennis kunt opdoen via scholingen, symposia of congressen? Meld je dan hier aan voor de onderwijs-nieuwsbrief.