Omgaan met levensvragen bij ouderen (app)
Onderwijsmateriaal

Omgaan met levensvragen bij ouderen (app)

  • Aanbieder VIAA Hogeschool Zwolle
  • Soort materiaal lespakket, video of animatie, website
  • Versie 2019
  • Opleiding bachelor geneeskunde niveau 6, geneeskunde-master (7), mbo-verpleegkundige niveau 4
  • Kosten nee
Voor vragen, neem contact op met:
Laatst geactualiseerd: 21 december 2021

Interactieve website met verschillende onderdelen: theorie, opdrachten, groepstijdlijn en mijn tijdlijn. Met deze webapp is het mogelijk kennis op te doen, opdrachten uit te voeren en te reflecteren (persoonlijk of in groep) rond levensvragen, zingeving en/of spiritualiteit.

Enerzijds richt de website zich op persoonlijke reflectie, maar ook op het in gesprek gaan met ouderen over levensvragen. De spirituele dimensie kan hiermee vorm krijgen.

De webapp kan individueel of in (een zelf samen te stellen) groep gebruikt worden. Er is een aparte docentenhandleiding beschikbaar. Voor de applicatie worden groepslicenties verstrekt voor een groep van minimaal vijf personen.

Een gratis demo-versie is beschikbaar via: www.viaadeelleren.nl
Inlog: viaademo@gmail.com
Wachtwoord: Levensvragen
 

Naar het materiaal

 

Licentie

Creative commons: by-nc-nd


Dit materiaal is door de projecten Pasemeco en/of Edupal (2020) en door de screeningscommissie Optimaliseren Onderwijs Palliatieve Zorg (O2PZ) (2021) aangemerkt als geschikt onderwijsmateriaal voor het initieel onderwijs en bij- en nascholing. 

Voor vragen, neem contact op met:
Laatst geactualiseerd: 21 december 2021
Niet gevonden wat je zocht?
Mail de redactie
Mail de redactie met jouw evenement, nieuws of tool waar anderen baat bij kunnen hebben. Suggesties of klachten over informatie zijn ook zeer welkom. Met jouw inbreng kunnen we Palliaweb verbeteren.