Materialen voor informatiebijeenkomsten maatschappelijke bewustwording nu beschikbaar
Nieuws4 oktober 2023
Nieuws

Materialen voor informatiebijeenkomsten maatschappelijke bewustwording nu beschikbaar

Nieuws 4 oktober 2023

Op verschillende plekken in het land worden al geruime tijd met succes en impact informatiebijeenkomsten Maatschappelijke Bewustwording georganiseerd. Ook in de stimuleringsregeling voor het organiseren van deze bijeenkomsten die in september liep was veel interesse. Om te helpen bij het organiseren van deze bijeenkomsten zijn diverse materialen verzameld. Deze materialen kun je vinden op deze pagina op Palliaweb.

Ondersteuning in organisatie en inhoud

Er zijn materialen die ondersteunend zijn bij het organiseren zelf, denk hierbij bijvoorbeeld aan een format voor een uitnodigingsbrief of een persbericht. Daarnaast is er een overzicht van flyers en folders die eventueel besteld kunnen worden om mee te geven op de informatieavond.

Daarnaast is er ook materiaal beschikbaar die helpt de inhoud van de bijeenkomst vorm te geven. Zo is er de presentatie Weet u wat u wilt? waarin uitleg gegeven wordt over wat palliatieve zorg is en waarom het belangrijk is, het nadenken over de wensen in de laatste levensfase en hoe je in gesprek kunt gaan met je naasten en je arts.

Meer informatie

De pagina met alle materialen is hier te vinden. Mocht je hulp nodig hebben bij het voorbereiden van een bijeenkomst of heb je zelf materialen die behulpzaam kunnen zijn. Neem dan contact op met Larissa Exalto via het contactblok op deze pagina.

Voor vragen, neem contact op met:
Laatst geactualiseerd: 4 oktober 2023
Niet gevonden wat je zocht?
Mail de redactie
Mail de redactie met jouw evenement, nieuws of tool waar anderen baat bij kunnen hebben. Suggesties of klachten over informatie zijn ook zeer welkom. Met jouw inbreng kunnen we Palliaweb verbeteren.