Financiële vergoeding voor deelname aan PaTz
Nieuws1 april 2023
Nieuws

Financiële vergoeding voor deelname aan PaTz

Nieuws 1 april 2023

Er is een (vooralsnog eenmalige) financiële vergoeding voor deelname aan de PaTz groepen. Deze vergoeding is mogelijk gemaakt vanuit het Nationaal Programma Palliatieve Zorg II (NPPZ II). PaTz deelnemers die op 1 april 2023 geregistreerd staan bij stichting PaTz zijn hierover aangeschreven. Per PaTz groep kan één penvoerder de financiële vergoeding aanvragen via een mail naar PaTz met vermelding van de naam van de PaTz groep. 

Aanvragen

Heb jij, of de (waarnemend) voorzitter van jouw PaTz groep, hierover geen mail ontvangen? Dan kan het zijn dat jullie gegevens (nog) niet geregistreerd staan bij stichting PaTz. Meld je PaTz groep dan vóór 15 juni 2023 aan via het Aanmeldformulier PaTz groep en neem contact op met PaTz dat jouw PaTz groep gebruik wil maken van deze financiële vergoeding, onder vermelding van de naam van de PaTz groep en wie de penvoerder wordt met zijn/haar mailadres en telefoonnummer.

Zijn er vragen, neem dan contact op met de landelijk coördinator van stichting PaTz, Eveline Schroen via de contactmogelijkheid rechtsboven deze pagina. Zij kan direct melden of jouw groep in aanmerking komt voor deze vergoeding. Sluitingsdatum voor het aanvragen van de financiële vergoeding is 15 juni 2023.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie en veelgestelde vragen hier op de website van PaTz

Voor vragen, neem contact op met:
PaTz (Palliatieve zorg thuis)
Laatst geactualiseerd: 1 april 2023
Niet gevonden wat je zocht?
Mail de redactie
Mail de redactie met jouw evenement, nieuws of tool waar anderen baat bij kunnen hebben. Suggesties of klachten over informatie zijn ook zeer welkom. Met jouw inbreng kunnen we Palliaweb verbeteren.