Verkiezingen 2023

Op 22 november zijn er landelijke verkiezingen. Wat hebben politieke partijen zoal in hun verkiezingsprogramma's staan over palliatieve zorg? En hoe denken de (kandidaat-)Kamerleden erover? Palliaweb spitte alle verkiezingsprogramma's door en ging in gesprek met enkele volksvertegenwoordigers.

Politieke partijen op een rij

Wat staat er in de verkiezingsprogramma's?

In verkiezingstijd komt er veel informatie van politieke partijen af. Wij hebben een overzicht gemaakt wat de verschillende partijen zeggen specifiek over palliatieve zorg. Wilt je precies weten waar de partijen voor staan? Bekijk dan de verschillende partijprogramma’s op de website van de politieke partij.

Lees meer
Verkiezingen 2023

Wat zeggen (kandidaat)kamerleden?

Lees hier interviews met ...
Het Levenseinde Verkiezingsdebat
Hoe staan de politieke partijen tegenover het levenseinde? In Het Levenseinde Verkiezingsdebat van de NVVE delen de partijen hun standpunten over levenseindekwesties met de kiezer.
Lees belangrijke uitspraken hier
KNMG Verkiezingswijzer Zorg 2023
Welke politieke partij heeft de beste plannen voor de zorg? In de KNMG Verkiezingswijzer Zorg 2023 vind je per politieke partij de plannen voor de zorg.
Bekijk de verkiezingswijzer
Mail de redactie
Mail de redactie met jouw evenement, nieuws of tool waar anderen baat bij kunnen hebben. Suggesties of klachten over informatie zijn ook zeer welkom. Met jouw inbreng kunnen we Palliaweb verbeteren.