Online inspiratiebijeenkomsten: hoe werkt de Zelfevaluatie in de praktijk? 
Nieuws14 maart 2024
Nieuws

Online inspiratiebijeenkomsten: hoe werkt de Zelfevaluatie in de praktijk? 

Nieuws 14 maart 2024

Streef jij naar de beste kwaliteit van zorg voor patiënten in de laatste levensfase en voor hun naasten? Wil je weten waar jouw zorgorganisatie staat in het toepassen van palliatieve zorg? En ben je geïnteresseerd in het uitvoeren van de Zelfevaluatie Palliatieve Zorg voor zorgorganisaties?  

Meld je dan aan voor de eerste online inspiratiebijeenkomst op donderdag 21 maart van 16:30 tot 17:30 uur. Leer tijdens deze sessie meer over het organiseren en uitvoeren van de Zelfevaluatie, ontdek wat de ervaringen en successen zijn van een zorgorganisaties die de Zelfevaluatie al heeft uitgevoerd en neem deel aan de interactieve uitwisseling. Tot slot krijg je de mogelijkheid voor het stellen van vragen. Zo kun je als geïnteresseerde zorgorganisaties goed voorbereid aan de slag. 

Ervaringen 

In dit kader heeft het team op donderdag 21 maart van 16:30 tot 17:30 uur Yvonne Dijkstra, Kwaliteitsadviseur bij de KwadrantGroep uitgenodigd om haar ervaringen over het uitvoeren van de Zelfevaluatie te delen met de deelnemers. 

Data online inspiratiebijeenkomsten 

Deze sessie is onderdeel van een viertal online inspiratiebijeenkomsten die in het voorjaar plaatsvinden en worden georganiseerd voor geïnteresseerde netwerkcoördinatoren, zorgorganisaties en deelnemende zorgorganisaties.  

  • Donderdag 21 maart, 16:30 – 17:30 uur 
  • Dinsdag 2 april, 12:30 – 13:30 uur 
  • Maandag 22 april, 08:30 – 09:30 uur 
  • Donderdag 30 mei, 16:30 – 17:30 uur 

Houd onze media in de gaten voor de data van de online inspiratiebijeenkomsten in het najaar. 

Programma 

  • Welkom en introductie 
  • Ervaringen van de KwadrantGroep in de uitvoering van de Zelfevaluatie
  • Interactieve uitwisseling  
  • Plenaire afsluiting met terugkoppeling en vervolgafspraken 

Deelnemen 

Ben je geïnteresseerd en wil je deelnemen? Stuur een e-mail naar team Zelfevaluatie, zelfevaluatiepz@pznl.nl en meld je aan. Vermeld in dit bericht je naam, functie, e-mailadres, zorgorganisatie en de datum van je keuze. We sturen dan tijdig een Teams-link. 

Laatst geactualiseerd: 14 maart 2024
Niet gevonden wat je zocht?
Mail de redactie
Mail de redactie met jouw evenement, nieuws of tool waar anderen baat bij kunnen hebben. Suggesties of klachten over informatie zijn ook zeer welkom. Met jouw inbreng kunnen we Palliaweb verbeteren.