Nieuws

Nieuws

Filteren
Thema's
Zorgaanbod
Zorgverleners
Organisatie van zorg
Instrumenten
Zelfevaluatie Palliatieve Zorg als hulpmiddel binnen het kwaliteitssysteem van een organisatie
Nieuws11-05-2021
Om zorgorganisaties te helpen met vragen over het gebruik van de Zelfevaluatie in relatie tot kwaliteitssystemen met bijbehorende keurmerken is een document opgesteld dat hen daarbij helpt.
Hoe verhoudt de Zelfevaluatie Palliatieve Zorg zich tot PREZO Hospicezorg?
Nieuws28-04-2021
Hoe verhoudt de Zelfevaluatie Palliatieve Zorg zich tot PREZO Hospicezorg? Deze vraag wordt regelmatig gesteld. Om inzicht te bieden in het verschil tussen deze instrumenten is het document 'Zelfevaluatie Palliatieve zorg en PREZO hospicezorg' ontwikkeld.
Zelf een de slag met de zelfevaluatie?
Nieuws03-06-2020
Zorgverleners en zorgorganisaties streven naar de beste kwaliteit van palliatieve zorg voor patiënten en hun naasten. Het Kwaliteitskader Palliatieve Zorg geeft hierbij richting. Om hiermee aan de slag te gaan is de zelfevaluatie palliatieve zorg ontwikkeld.
Zelfevaluatie maakt kwaliteit palliatieve zorg Hospice Zenit inzichtelijk
Nieuws16-03-2020
Hospice Zenit in Venray ging in het najaar van 2019 aan de slag met de Zelfevaluatie. Over de ervaringen vertelt coördinator Cis van Deurssen in dit interview.
Nieuwe publicatie: veelgestelde vragen zelfevaluatie
Nieuws13-03-2020
Een zorgorganisatie die inzicht wil krijgen in waar deze staat ten aanzien van de kwaliteit van de aangeboden palliatieve zorg en waar verbetering mogelijk is, kan gebruikmaken van de zelfevaluatie palliatieve zorg. Om de veelgestelde vragen te beantwoorden is een pagina gepubliceerd.
Het nieuwe onderwijsplatform
Het onderwijsplatform biedt opleiders en docenten concrete handvatten om palliatieve zorg nog beter in hun onderwijs te verankeren. (Aankomend) zorgverleners vinden er het compleetste overzicht van bij- en nascholingen over palliatieve zorg.