Nu beschikbaar: de Netwerkevaluatie voor Netwerken Palliatieve zorg
Nieuws25 april 2024
Nieuws

Nu beschikbaar: de Netwerkevaluatie voor Netwerken Palliatieve zorg

Nieuws 25 april 2024

Vanaf deze maand is de Netwerkevaluatie voor Netwerken Palliatieve zorg beschikbaar. Het doel van de Netwerkevaluatie is om inzicht te krijgen in de samenwerking én de resultaten van het netwerk voor leren en verbeteren. 

Spiegel 

De Netwerkevaluatie is een mooi moment om als deelnemer van een Netwerk Palliatieve Zorg jezelf in de spiegel aan te kijken. Waar loopt het lekker? En waar is nog aandacht nodig om met het netwerk de doelen te halen die het netwerk voor ogen heeft? Een Netwerkevaluatie kan daarbij helpen.   

Zelfevaluatie 

De Netwerkevaluatie is een zelfevaluatie en bestaat uit een aantal onderdelen:   

  • Input ophalen middels vragenlijsten (voor zorgverleners, bestuurders en de netwerkcoördinator);  
  • Begeleide dialoogbijeenkomst om de uitkomsten van de vragenlijsten te bespreken   
  • Een Plan van Aanpak om met de uitkomsten aan de slag te gaan.   

Meer informatie over de Netwerkvaluatie vind je op Palliaweb.  

Ervaringen Pilot   

Netwerk Palliatieve Zorg Haaglanden is één van de vier netwerken die meewerkte aan een pilot Netwerkevaluatie. Sven Zeilstra, programmaleider Palliatieve Zorg bij de Vereniging Transmurale Zorg Den Haag, deelt zijn ervaringen met ons in dit interview op Palliaweb.   

Heb je vragen en/of wil je aan de slag? 

Heb je naar aanleiding van dit bericht nog vragen over de Netwerkevaluatie of wil je aan de slag? Neem dan contact op met je regioadviseur of mail projectadviseur Eveline van Drielen via e.vandrielen@pznl.nl.   

 

Laatst geactualiseerd: 25 april 2024
Niet gevonden wat je zocht?
Mail de redactie
Mail de redactie met jouw evenement, nieuws of tool waar anderen baat bij kunnen hebben. Suggesties of klachten over informatie zijn ook zeer welkom. Met jouw inbreng kunnen we Palliaweb verbeteren.