Vernieuwde NPPZ II-website live
Nieuws4 juni 2024
Nieuws

Vernieuwde NPPZ II-website live

Nieuws 4 juni 2024

De NPPZ II-website is vernieuwd en heeft nu een eigen url (www.nppz.org). We hebben niet alleen het uiterlijk verfrist, maar ook de structuur en inhoud geoptimaliseerd. Dit zorgt ervoor dat je snel en makkelijk op de hoogte blijft van belangrijke ontwikkelingen over het programma.

De meest opvallende verandering is uiteraard het nieuwe uiterlijk, waarbij de veel bezochte onderdelen van de website prominent op onze homepage staan. En het uitklapmenu bij de items in de bovenbalk het navigeren door de website eenvoudiger maakt. Zo kun je snel de benodigde informatie vinden.
Daarnaast hebben we de teksten ge├╝pdatet en is de website nu goed op een tablet of smartphone te bekijken. We nodigen je uit om rond te kijken op de website om het zelf te ontdekken. Wil je ons laten weten wat je ervan vindt of heb je tips? Mail dan naar info@nppzii.nl.

Laatst geactualiseerd: 4 juni 2024
Mail de redactie
Mail de redactie met jouw evenement, nieuws of tool waar anderen baat bij kunnen hebben. Suggesties of klachten over informatie zijn ook zeer welkom. Met jouw inbreng kunnen we Palliaweb verbeteren.