Nieuws

Nieuws

Filteren
Instrumenten
Organisatie van zorg
Thema's
Ziekte en symptomen
Zorgverleners
Kwaliteitshandboek Consultatie geüpdatet
Nieuws11-05-2023
Het ‘Kwaliteitshandboek Consultatie voor de in palliatieve zorg gespecialiseerde zorgverlener’ is herzien. Naast veranderingen in de leesbaarheid, indeling en lay-out zijn enkele wijzigingen en tekstuele verduidelijkingen doorgevoerd.
Leerwerkplatform van start met Kick-off projectleiders
Nieuws06-04-2023
Op woensdag 6 april 2023 is met een Kick-off voor de projectleiders het Leerwerkplatform gestart. De projectleiders van de 15 gehonoreerde projecten uit Implementeren in palliatieve zorg ronde stimuleringsronde 1 van ZonMw hebben tijdens deze live bijeenkomst ook het digitale platform gezien.
Financiële vergoeding voor deelname aan PaTz
Nieuws01-04-2023
Er is een (vooralsnog eenmalige) financiële vergoeding voor deelname aan de PaTz groepen. Per PaTz groep kan één penvoerder deze financiële vergoeding aanvragen via een mail met vermelding van de naam van de PaTz groep.
Samen werken en leren in kansrijke en opschaalbare projecten in NPPZ II nu ook binnen het Leerwerkplatform mogelijk
Nieuws23-03-2023
Sinds begin maart is op het digitale platform Basecamp het Leerwerkplatform gelanceerd, waarin deelnemers van 15 kansrijke en opschaalbare projecten van het NPPZ II worden uitgenodigd om samen te werken en te leren.
Nationaal Programma Palliatieve Zorg verbetert zorg voor ongeneeslijk zieken
Nieuws05-10-2022
Bestuursvoorzitter Saskia Teunissen van Palliatieve Zorg Nederland reageert op trendrapport ‘Kanker in Nederland’
Nationaal Programma Palliatieve Zorg II van start
Nieuws03-03-2022
Het Nationaal Programma Palliatieve Zorg II (NPPZ II) is gestart. Dit programma heeft als doel de maatschappelijke bewustwording over palliatieve zorg te vergroten en proactieve zorg en ondersteuning voor iedereen mogelijk te maken.
Mail de redactie
Mail de redactie met jouw evenement, jouw nieuws of een tool waar anderen (ook) baat bij kunnen hebben. 'Delen is vermenigvuldigen', zeggen ze wel eens. Maar ook suggesties of klachten over de vindbaarheid van informatie zijn zeer welkom. Met jouw inbreng kunnen we Palliaweb verbeteren.