Nieuws

Nieuws

Filteren
Instrumenten
Thema's
Ziektefasen
Zorgaanbod
Zorgverleners
Zorgvragers
Uit enquête blijkt: Kerncijfers palliatieve zorg worden gewaardeerd en gebruikt door het veld
Nieuws26-01-2023
Uit het onderzoek blijkt dat meer dan de helft van de deelnemers de kerncijfers heeft bekeken en gebruikt voor het werk. Het onderwerp dat het vaakst bekeken en gebruikt werd, is de ‘behoefte aan palliatieve zorg’.
Uitbreiding en update van de kerncijfers palliatieve zorg
Nieuws07-10-2022
Op verzoek vanuit het veld is het nu mogelijk om de kerncijfers palliatieve zorg op consortium te filteren. Bovendien zijn nu de cijfers van 2021 toegevoegd en daarmee kun je nu ook een vergelijking maken over de jaren 2015-2021 heen. 
Help ons de kerncijfers palliatieve zorg te verbeteren!
Nieuws30-09-2022
Wil je ons helpen met het verbeteren van de kerncijfers? Het invullen van de enquête duurt slechts twee minuten.
Behoefte aan palliatieve zorg nu per regio inzichtelijk
Nieuws18-02-2022
Op basis van de jaarlijkse cijfers van het CBS is het mogelijk om zicht te krijgen op de behoefte aan palliatieve zorg. Met de nieuwe tool zijn de nieuwste Kerncijfers behoefte aan palliatieve zorg (2015-2020) op drie niveaus te filteren: landelijk, per provincie en per netwerk palliatieve zorg.
Factsheet Feiten en cijfers: Voorschrijven van medicatie door de huisarts
Nieuws09-09-2020
Het derde uit de serie van (vooralsnog) drie factsheets met feiten en cijfers over aanbod van palliatieve zorg in Nederland is gereed. Dit factsheet gaat over het voorschrijven van pijnmedicatie door de huisarts en co-analgetica in de laatste drie levensmaanden.
Mail de redactie
Mail de redactie met jouw evenement, nieuws of tool waar anderen baat bij kunnen hebben. Suggesties of klachten over informatie zijn ook zeer welkom. Met jouw inbreng kunnen we Palliaweb verbeteren.