Draaiboek 'Evalueren van activiteiten binnen de palliatieve zorg
Nieuws4 juli 2024
Nieuws

Draaiboek 'Evalueren van activiteiten binnen de palliatieve zorg

Nieuws 4 juli 2024

Naar aanleiding van een verkenning rond meten en monitoren binnen het Consortium Palliatieve Zorg Noord-Holland en Flevoland is een praktisch draaiboek ontstaan voor het evalueren van activiteiten binnen de palliatieve zorg. 

Het draaiboek 'Evalueren van activiteiten binnen de palliatieve zorg' helpt je in drie stappen bij het plannen en uitvoeren van een evaluatie. Ook helpt het je bij vragen als: waarom wil ik evalueren, voor wie, hoe analyseer ik de opgehaalde gegevens en hoe rapporteer ik over de uitkomsten? Bij elke stap vind je invulschema’s om alles op een rijtje te zetten.

Het draaiboek is in eerste instantie bedoeld voor netwerkcoördinatoren, kwaliteitsmedewerkers, studenten die een afstudeeronderzoek moeten uitvoeren en projectleiders die een interventie willen implementeren en evalueren. Dit draaiboek is niet geschikt voor het grootschalig of diepgaand evalueren van interventies. Neem daarvoor contact op met onderzoekers verbonden aan een universiteit, hogeschool of een soortgelijke (onderzoeks)instelling.

 

Naar het draaiboek

Meer informatie over het gebruik van het draaiboek. 

Laatst geactualiseerd: 3 juli 2024
Niet gevonden wat je zocht?
Mail de redactie
Mail de redactie met jouw evenement, nieuws of tool waar anderen baat bij kunnen hebben. Suggesties of klachten over informatie zijn ook zeer welkom. Met jouw inbreng kunnen we Palliaweb verbeteren.