Leerwerkplatform van start met Kick-off projectleiders
Nieuws6 april 2023
Nieuws

Leerwerkplatform van start met Kick-off projectleiders

Nieuws 6 april 2023

Op woensdag 6 april 2023 is met een Kick-off voor de projectleiders het Leerwerkplatform gestart. De projectleiders van de 15 gehonoreerde projecten uit Implementeren in palliatieve zorg ronde stimuleringsronde 1 van ZonMw hebben tijdens deze live bijeenkomst ook het digitale platform gezien. Het Leerwerkplatform bestaat uit live en digitale bijeenkomsten en kent een digitale omgeving binnen het NPPZ II, waarin op onderwerp met elkaar cyclisch wordt gewerkt en van elkaar geleerd. Hierbij is ondersteuning door het NPPZ II onder andere op zorginhoud, communicatie, Meten en Monitoren, financiering, implementatie en patiëntparticipatie.

De eerste uitwisselingen leverden al veel kennis en gedeelde ervaringen op. In digitale en live bijeenkomsten gaan we veel van elkaar leren en nieuwe inzichten teruggeven aan het werkveld. We realiseren hiermee: 

  • kort cyclisch met en van elkaar​ te leren 
  • interactie tussen de projectleiders onderling en tussen projectleiders en experts​ 
  • opgedane kennis met elkaar en het veld te delen 
  • kennishiaten en knelpunten te benoemen en verkennen​​ 

Met een heleboel energie en vertrouwen, en dat we veel van elkaar kunnen leren, wordt teruggekken op deze eerste Kick-off die samen met ZonMw is georganiseerd.  

Voor vragen, neem contact op met:
Laatst geactualiseerd: 6 april 2023
Niet gevonden wat je zocht?
Mail de redactie
Mail de redactie met jouw evenement, nieuws of tool waar anderen baat bij kunnen hebben. Suggesties of klachten over informatie zijn ook zeer welkom. Met jouw inbreng kunnen we Palliaweb verbeteren.