Kansrijke projecten NPPZ II
Kansrijke projecten NPPZ II

Kansrijke projecten NPPZ II

De ambitie van het NPPZ II is: de juiste palliatieve zorg, op de juiste plek, op het juiste moment, met de juiste zorgverleners en met de juiste bekostiging. 

Een van de manieren om dit te bereiken is het implementeren van bestaande kennis, interdisciplinaire samenwerking en samen leren en verbeteren. Het NPPZ II brengt met onderstaand projectenoverzicht die instrumenten, methoden en werkwijzen die de afgelopen jaren in het ZonMw-programma Palliantie en op regionaal niveau werden ontwikkeld verder naar een landelijke schaal. 

Het projectenoverzicht is tot stand gekomen in samenwerking met de projectgroep Kansrijke Projecten, ZonMw en de Adviesgroep Projecten NPPZ II. Het overzicht wordt gedurende 2023 gevuld met projecten. Op dit moment worden alle projecten besproken en voorgelegd aan de adviesgroep.

Wil je de samenwerking aangaan binnen een project in het NPPZ II? Bekijk dan de samenwerkingsprocedure

Kiezen van een project 

Onder de tabel staat de volledige lijst met projecten. Voor het zoeken naar projecten in een bepaalde categorie kunnen opties in de tabel worden aangeklikt. Voor een nieuw zoekresultaat is het nodig de filters te deactiveren door opnieuw op het filter te klikken.

Voor vragen, neem contact op met:
Laatst geactualiseerd: 14 december 2022

Ik ben werkzaam als
Ik zoek op doelgroep
Ik zoek op domein
Mail de redactie
Mail de redactie met jouw evenement, jouw nieuws of een tool waar anderen (ook) baat bij kunnen hebben. 'Delen is vermenigvuldigen', zeggen ze wel eens. Maar ook suggesties of klachten over de vindbaarheid van informatie zijn zeer welkom. Met jouw inbreng kunnen we Palliaweb verbeteren.