Toegankelijke wetenschappelijke artikelen e-pal straks op Palliaweb
Nieuws11 februari 2021
Nieuws

Toegankelijke wetenschappelijke artikelen e-pal straks op Palliaweb

Nieuws 11 februari 2021

Het digitale tijdschrift e-pal voorziet iedereen die werkt voor, in of aan palliatieve zorg, van wetenschappelijke, toegankelijke artikelen. Om nu en in de toekomst kennis en informatie over palliatieve zorg beschikbaar te maken voor zoveel mogelijk (informele) zorgverleners, werken e-pal en PZNL voortaan samen.

e-pal: de palliatieve wetenschap samengevat

e-pal verschijnt vier keer per jaar en heeft een redactie. De redacteuren kiezen relevante referaten uit internationale tijdschriften, maken hiervan een samenvatting en voorzien deze van een korte reactie. De redactieleden zijn allen gespecialiseerd in palliatieve zorg. Daarmee creƫert het magazine een boeiende verbinding tussen wetenschap en praktijk.

e-pal is een initiatief van het Netwerk Palliatieve Zorg Zeeland en is inmiddels uitgegroeid tot een landelijk digitaal tijdschrift met zo’n 1.900 abonnees. e-pal wordt hierbij ondersteunt door uitgeverij Zezz. De komende periode werken e-pal en PZNL verder uit hoe de artikelen van e-pal ook op Palliaweb kunnen worden gepresenteerd.

Schrijf je in

Benieuwd naar de nieuwe uitgave van e-pal? Abonneer je kosteloos en vrijblijvend en lees de uitgave van februari.

Voor vragen, neem contact op met:
Marlene Middelburg IKNL (Integraal Kankercentrum Nederland)
Laatst geactualiseerd: 11 februari 2021
Niet gevonden wat je zocht?
Mail de redactie
Mail de redactie met jouw evenement, nieuws of tool waar anderen baat bij kunnen hebben. Suggesties of klachten over informatie zijn ook zeer welkom. Met jouw inbreng kunnen we Palliaweb verbeteren.