Rob van Dam nieuwe bestuurder Fibula
Nieuws19 oktober 2020
Nieuws

Rob van Dam nieuwe bestuurder Fibula

Nieuws 19 oktober 2020

Rob van Dam is per 15 oktober 2020 benoemd tot nieuwe bestuurder van Fibula. Rob kan met zijn ruime ervaring in de zorg en zijn grote relevante netwerk een waardevolle bijdrage leveren aan het uitvoeren van de missie van Fibula, reden waarom de organisatie blij is met zijn komst.

Rob, opgeleid in de organisatiesociologie en bedrijfseconomie, is een ervaren en betrokken bestuurder. Hij is vanuit diverse organisatieperspectieven bekend met de inhoud en ontwikkeling van netwerkzorg en palliatieve zorg. 'Onder meer door mijn inzet als buddy, waarbij ik mensen bijstond die overleden aan Aids en meer recent het bijstaan van mijn beste vriend die overleed aan slokdarmkanker, heb ik ook persoonlijke betrokkenheid bij palliatieve zorg en ben ik gemotiveerd hieraan bij te dragen', aldus Rob. 

Met zijn komst neemt Fibula afscheid van Ton Ruikes, die de afgelopen periode als bestuurder optrad. Managing director van Fibula is Jeannette Hellendoorn - van Vreeswijk.

Over Fibula

Fibula is per 1 juli jongstleden ontstaan door het samenvoegen van de activiteiten van Fibula en IKNL ter ondersteuning van de organisatie van de palliatieve zorg in Nederland. Fibula is een landelijk platform voor netwerkzorg dat de Netwerken en Consortia Palliatieve zorg ondersteunt bij het effectiever realiseren van zaken die landelijke en bovenregionale aspecten hebben, dan wel inspanningen vergen. Dat kan gaan om beschikbaarheid en toegankelijkheid van zorg, co├Ârdinatie en continu├»teit, bekostiging en samenwerking van generalistische en specialistische zorg en consultatie.

Fibula is lid van PZNL.

Voor vragen, neem contact op met:
Laatst geactualiseerd: 19 oktober 2020
Niet gevonden wat je zocht?
Mail de redactie
Mail de redactie met jouw evenement, nieuws of tool waar anderen baat bij kunnen hebben. Suggesties of klachten over informatie zijn ook zeer welkom. Met jouw inbreng kunnen we Palliaweb verbeteren.