Netwerken Palliatieve Zorg
Netwerken Palliatieve Zorg

Netwerken Palliatieve Zorg

Een Netwerk Palliatieve Zorg (NPZ) is een formeel en duurzaam samenwerkingsverband van zelfstandige organisaties die betrokken zijn bij palliatieve zorg in een bepaalde regio. In Nederland zijn 65 regionale Netwerken Palliatieve Zorg.

De Netwerken zijn geïnitieerd om de samenhang in de interdisciplinaire netwerkzorg te bevorderen, met als doel bij te dragen aan een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven en sterven, op basis van de waarden, wensen en behoeften van de patiënt en diens naasten.

Op onderstaande kaart vind je alle 65 Netwerken Palliatieve Zorg in Nederland, gesorteerd op regio. Deze netwerken hebben eigen websites met informatie over palliatieve zorg in de regio.

Overzicht van de Netwerken Palliatieve Zorg in Nederland

Klik op de kaart om deze te vergroten. Een pdf-versie van deze kaart is hier te downloaden.

Netwerk bij jou in de buurt

Via onderstaand overzicht vind je het Netwerken Palliatieve Zorg en de netwerkcoördinator bij jou in de buurt. Je kunt op basis van postcode of plaats zoeken. Maak gebruik van de knoppen om te wisselen tussen lijst- en kaartweergave:

Laatst geactualiseerd: 18 juli 2024
Niet gevonden wat je zocht?
Mail de redactie
Mail de redactie met jouw evenement, nieuws of tool waar anderen baat bij kunnen hebben. Suggesties of klachten over informatie zijn ook zeer welkom. Met jouw inbreng kunnen we Palliaweb verbeteren.