Netwerken Palliatieve Zorg
Netwerken Palliatieve Zorg

Netwerken Palliatieve Zorg

Een Netwerk Palliatieve Zorg (NPZ) is een formeel en duurzaam samenwerkingsverband van zelfstandige organisaties die betrokken zijn bij palliatieve zorg in een bepaalde regio. In Nederland zijn 65 regionale Netwerken Palliatieve Zorg.

De Netwerken zijn geïnitieerd om de samenhang in de interdisciplinaire netwerkzorg te bevorderen, met als doel bij te dragen aan een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven en sterven, op basis van de waarden, wensen en behoeften van de patiënt en diens naasten.

Op onderstaande kaart vind je alle 65 Netwerken Palliatieve Zorg in Nederland, gesorteerd op regio. Deze netwerken hebben eigen websites met informatie over palliatieve zorg in de regio.

NL-PZNL-netwerken_23-10-2023.jpgVia onderstaand overzicht vind je de netwerkcoördinatoren en de websites van de verschillende Netwerken Palliatieve Zorg. Je kunt op basis van postcode of plaats zoeken naar de Netwerken in jouw regio. Maak gebruik van de knoppen om te wisselen tussen lijst- en kaartweergave:

Laatst geactualiseerd: 23 oktober 2023
Niet gevonden wat je zocht?
Mail de redactie
Mail de redactie met jouw evenement, nieuws of tool waar anderen baat bij kunnen hebben. Suggesties of klachten over informatie zijn ook zeer welkom. Met jouw inbreng kunnen we Palliaweb verbeteren.