Markering & proactieve zorgplanning (factsheet)
Publicatie

Markering & proactieve zorgplanning (factsheet)

  • Datum publicatie 18 juli 2022
  • Auteur PZNL
  • Soort publicatie factsheet
  • Versie juli 2022
  • Gebruiker Basisarts, Beleidsmaker, Huisarts, Kaderarts, Medisch specialist, Physician assistant, Praktijkondersteuner, Specialist ouderengeneeskunde, Verpleegkundig specialist, Verpleegkundige, Verzorgende
  • Doelgroep Kwetsbare ouderen, Ouderen, Volwassenen
Voor vragen, neem contact op met:
Laatst geactualiseerd: 18 juli 2022

Deze factsheet geeft een weergave van de informatie die is opgehaald uit een peiling onder zorgverleners over markering en proactieve zorgplanning (advance care planning). De peiling is door PZNL uitgezet onder verzorgenden, verpleegkundigen en artsen. In totaal hebben 1011 zorgveleners meegedaan aan de peiling.

In de factsheet staat onder andere informatie over welke hulpmiddelen worden gebruikt en wanneer zorgverleners alert zijn op het aanbreken van de palliatieve fase. 
 

Download de factsheet


Meer informatie

De peiling is een van de drie peilingen onder patiënten, burgers en zorgverleners over palliatieve zorg. Naar aanleidingen van de drie peilingen is het rapport Praten over de laatste levensfase verschenen.

Voor vragen, neem contact op met:
Laatst geactualiseerd: 18 juli 2022
Niet gevonden wat je zocht?
Mail de redactie
Mail de redactie met jouw evenement, jouw nieuws of een tool waar anderen (ook) baat bij kunnen hebben. 'Delen is vermenigvuldigen', zeggen ze wel eens. Maar ook suggesties of klachten over de vindbaarheid van informatie zijn zeer welkom. Met jouw inbreng kunnen we Palliaweb verbeteren.