Nieuws

Nieuws

Filteren
Organisatie van zorg
Thema's
Ziekte en symptomen
Ziektefasen
Zorgverleners
Gesignaleerd in de media #53
Nieuws01-05-2024
Periodiek op Palliaweb: een greep berichten uit de media die te maken hebben met palliatieve zorg. Deze keer aandacht onder meer aandacht voor Tot het Einde, een tv-serie over vrijwilligers in de palliatieve zorg. 
NPPZ II Netwerkevaluatie: een gesprek met Sven Zeilstra
Nieuws19-04-2024
In 2024 komt de eerste versie van de Netwerkevaluatie uit. De Netwerkevaluatie is een methode voor netwerken om inzicht te krijgen in hun samenwerking binnen het netwerk én in de resultaten voor leren en verbeteren.
Gesignaleerd in de media #52
Nieuws17-04-2024
Periodiek op Palliaweb: een greep berichten uit de media die te maken hebben met palliatieve zorg. Dit keer onder meer over de wens van artsen om naasten te betrekken bij de beoordeling van een euthanasieverzoek.
Gesignaleerd in de media #51
Nieuws03-04-2024
Periodiek op Palliaweb: een greep berichten uit de media die te maken hebben met palliatieve zorg. Dit keer onder meer over de behoefte aan ondersteuning bij naasten van kankerpatiënten. 
Gesignaleerd in de media #50 
Nieuws19-03-2024
Periodiek op Palliaweb: een greep berichten uit de media die te maken hebben met palliatieve zorg. Dit keer onder meer over een online keuzehulp voor de best passende zorg en een Laatste Hulp-cursus. 
Gesignaleerd in de media #49
Nieuws05-03-2024
Periodiek op Palliaweb: een greep berichten uit de media die te maken hebben met palliatieve zorg. Dit keer onder meer over de Zorgkit Stervensfase voor gelovigen en niet-gelovigen.
Gesignaleerd in de media #48
Nieuws20-02-2024
Periodiek op Palliaweb: een greep berichten uit de media die te maken hebben met palliatieve zorg. Dit keer onder meer over het tekort aan hulpmiddelen voor ernstig zieke patiënten en de keuze om via euthanasie samen uit het leven te gaan.
Gesignaleerd in de media #47
Nieuws06-02-2024
Periodiek op Palliaweb: een greep berichten uit de media die te maken hebben met palliatieve zorg. Dit keer onder meer over de regeling levensbeëindiging van kinderen en de documentaire ‘De nachtwaker’.
Minister Conny Helder (VWS) na werkbezoek: 'Palliatieve zorg ondersteunt mensen met een ongeneeslijke ziekte om het leven invulling te geven'
Nieuws15-11-2022
Minister Conny Helder (VWS) bracht een werkbezoek aan een ongeneeslijk zieke patiënt in Bilthoven en aan hospice Demeter, eveneens in de Bilt.
Mail de redactie
Mail de redactie met jouw evenement, nieuws of tool waar anderen baat bij kunnen hebben. Suggesties of klachten over informatie zijn ook zeer welkom. Met jouw inbreng kunnen we Palliaweb verbeteren.