Nieuws

Nieuws

Filteren
Instrumenten
Organisatie van zorg
Thema's
Zorgaanbod
Zorgverleners
Draaiboek 'Evalueren van activiteiten binnen de palliatieve zorg
Nieuws04-07-2024
Dit praktische draaiboek helpt je in drie stappen bij het plannen en uitvoeren van een evaluatie.
Wies Wagenaar krijgt Palliactief Award
Nieuws17-10-2022
Op het Nationaal Congres Palliatieve Zorg 2022 heeft Wies Wagenaar, netwerkcoördinator palliatieve zorg Amsterdam & Diemen de Palliactief Award ontvangen. Wies is voorgedragen door PZNL en O²PZ vanwege haar enorme inzet voor de palliatieve zorg.
Palliatieve ZorgZoeker live
Nieuws30-09-2021
Met de lancering van de Palliatieve ZorgZoeker wordt het landelijke en regionale zorgaanbod in de palliatieve zorg voortaan op één centrale plaats inzichtelijk gemaakt.
Oproep: meedenken over ontwikkeling Palliatieve ZorgZoeker
Nieuws09-12-2020
Om de sociale kaart in de palliatieve zorg te verbeteren en op een toekomstbestendige manier in te richten, is het project ZorgZoeker van start gegaan. De projectgroep wil zorgprofessionals betrekken in het ontwikkelproces om de Zorgzoeker zo goed mogelijk te laten aansluiten bij hun behoeften.
Rob van Dam nieuwe bestuurder Fibula
Nieuws19-10-2020
Rob van Dam is per 15 oktober 2020 benoemd tot nieuwe bestuurder van Fibula. Rob kan met zijn ruime ervaring in de zorg en zijn grote relevante netwerk een waardevolle bijdrage kan leveren aan het uitvoeren van de missie van Fibula, reden waarom de organisatie blij is met zijn komst.
Activiteiten palliatieve netwerkzorg IKNL en Fibula samen verder in het nieuwe Fibula
Nieuws01-07-2020
Per 1 juli is de samenvoeging van netwerkzorgactiviteiten palliatieve zorg van IKNL en Fibula in het nieuwe Fibula een feit. Fibula richt zich dan, als lid van de Coöperatie Palliatieve Zorg Nederland (PZNL), specifiek op de organisatie van netwerkzorg in de palliatieve zorg.
Uitkomsten Palliantie projecten op Palliaweb
Nieuws22-04-2020
ZonMw en PZNL werken samen aan het, voor een breed publiek, toegankelijk maken van de resultaten uit het programma 'Palliantie. Meer dan zorg'.
Inzicht in huidige netwerkgovernance
Nieuws17-12-2019
Fibula en PZNL hebben als opdrachtgever de werkgroep ‘Uitwerking netwerkgovernance’ de taak gegeven om de huidige individuele netwerkgovernance inzichtelijk en beschikbaar te maken voor NPZ zelf en voor de landelijke organisaties. Om op basis van dit inzicht een advies te formuleren over de gewenste begeleiding aan de NPZ door de landelijke organisaties.
Praktijkteam bezoekt de netwerken Limburg
Nieuws27-11-2018
Els Knapen doet verslag van het bezoek van Fred Lafeber en een delegatie van het Praktijkteam, die op 23 oktober 2018 op uitnodiging van Els een bezoek brachten aan het Zuiden van Nederland.
Praktijkteam - transmuraal zorgpad
Nieuws30-05-2018
Het praktijkteam was 17 mei 2018 te gast bij het Netwerk Palliatieve Zorg Oost-Veluwe. Het transmurale zorgpad – gestart in januari 2018 – werd door diverse netwerkleden en consulenten toegelicht.
Mail de redactie
Mail de redactie met jouw evenement, nieuws of tool waar anderen baat bij kunnen hebben. Suggesties of klachten over informatie zijn ook zeer welkom. Met jouw inbreng kunnen we Palliaweb verbeteren.