Gids Zelfevaluatie voor zorgorganisaties in de webshop
Nieuws15 juli 2024
Nieuws

Gids Zelfevaluatie voor zorgorganisaties in de webshop

Nieuws 15 juli 2024

Wil je weten waar jouw zorgorganisatie staat in het toepassen van palliatieve zorg? En ben je geïnteresseerd in het uitvoeren van de Zelfevaluatie Palliatieve Zorg voor zorgorganisaties? De gids 'Zelfevaluatie voor zorgorganisaties' is nu beschikbaar in de PZNL webshop! 

Waar staat je eigen organisatie? 

De Zelfevaluatie voor zorgorganisaties is een instrument waarmee je kunt nagaan waar jouw zorgorganisatie staat op het gebied van de palliatieve zorg. Daarnaast geeft de Zelfevaluatie inzicht in waar in jouw organisatie verbeteringen in de palliatieve zorg mogelijk zijn. De Zelfevaluatie kun je gebruiken voor verschillende zorgsettingen.

Twee delen

De gids 'Zelfevaluatie voor zorgorganisaties' bestaat uit twee delen. Het eerste deel bestaat uit een handleiding, en het tweede deel is de Zelfevaluatie zelf. De Zelfevaluatie bestaat uit het beantwoorden van vragen over onderdelen van het Kwaliteitskader palliatieve zorg - de basis van de Zelfevaluatie.

Ga naar de webshop. 

Lees meer over de Zelfevaluatie op Palliaweb.  

Stichting PZNL webshop 

In de webshop van Stichting PZNL download je producten zoals samenvattingskaartjes, Richtlijnen palliatieve zorg, gesprekskaart proactieve zorgplanning, patiëntenfolders en promotiemateriaal.  

Voor vragen, neem contact op met:
Laatst geactualiseerd: 15 juli 2024
Niet gevonden wat je zocht?
Mail de redactie
Mail de redactie met jouw evenement, nieuws of tool waar anderen baat bij kunnen hebben. Suggesties of klachten over informatie zijn ook zeer welkom. Met jouw inbreng kunnen we Palliaweb verbeteren.