Wies Wagenaar krijgt Palliactief Award
Nieuws17 oktober 2022
Nieuws

Wies Wagenaar krijgt Palliactief Award

Nieuws 17 oktober 2022

Op het Nationaal Congres Palliatieve Zorg 2022 heeft Wies Wagenaar, netwerkcoördinator palliatieve zorg Amsterdam & Diemen de Palliactief Award* ontvangen. Wies is voorgedragen door PZNL en O²PZ vanwege haar enorme inzet voor de palliatieve zorg.

Netwerken palliatieve zorg

Wies werkt al dertig jaar in de (palliatieve) zorg. Ooit begonnen als verpleegkundige en nu al bijna vier jaar netwerkcoördinator palliatieve zorg in de regio Amsterdam & Diemen. Daarvoor was ze netwercoördinator voor onder andere regio Salland en regio IJssel-Vecht en Noordoost-Overijssel. 

Innovator

Wies is betrokken bij het ontwikkelen en opzetten van keten- en netwerkzorgprojecten, innovaties en experimenten om zorg en onderwijs efficiënter en effectiever te organiseren. Ze is een innovatieve denker, deskundig, ondernemend en verbindend. PZNL feliciteert Wies dan ook van harte met deze mooie Palliactief Award voor haar belangrijke werk binnen de palliatieve zorg. 


*De Palliactief Award eert een persoon die een belangrijke en grote bijdrage heeft geleverd aan de ontwikkeling van palliatieve zorg in Nederland. Twee jaar geleden ontving internist Alexander de Graeff de prijs.

Voor vragen, neem contact op met:
Redactie Palliaweb PZNL
Laatst geactualiseerd: 17 oktober 2022
Niet gevonden wat je zocht?
Mail de redactie
Mail de redactie met jouw evenement, nieuws of tool waar anderen baat bij kunnen hebben. Suggesties of klachten over informatie zijn ook zeer welkom. Met jouw inbreng kunnen we Palliaweb verbeteren.