Zelfevaluatie Palliatieve Zorg in een zorgorganisatie voor mensen met een verstandelijke beperking
Nieuws31 augustus 2021
Nieuws

Zelfevaluatie Palliatieve Zorg in een zorgorganisatie voor mensen met een verstandelijke beperking

Nieuws 31 augustus 2021

Wat levert de Zelfevaluatie palliatieve zorg op voor zorginstellingen? En hoe verloopt zo'n project? In een reeks video's in verschillende zorgsettingen vertellen medewerkers en netwerkcoördinatoren over hun ervaringen. Dit keer een ervaringsverhaal vanuit stichting Pergamijn. Pergamijn ondersteunt en begeleidt mensen met een verstandelijke beperking. 

Yolande van der Beek, zorgmanager bij Pergamijn, vertelt wat de Zelfevaluatie concreet heeft opgeleverd en hoe dit project is aangepakt. Désirée Meertens, netwerkcoördinator palliatieve zorg Midden-Limburg, gaat in op haar rol, op de waarde van de Zelfevaluatie voor een zorgorganisatie en ze geeft enkele handige tips.

Meer over de Zelfevaluatie

Fibula heeft meerdere video's gemaak over de Zelfevaluatie palliatieve zorg in verschillende zorgsettingen. Geïnteresseerd in de andere video's over de Zelfevaluatie in een ziekenhuis, verpleeghuis of thuiszorg? Kijk dan op de themapagina Zelfevaluatie.

Voor vragen, neem contact op met:
Laatst geactualiseerd: 31 augustus 2021
Niet gevonden wat je zocht?
Mail de redactie
Mail de redactie met jouw evenement, nieuws of tool waar anderen baat bij kunnen hebben. Suggesties of klachten over informatie zijn ook zeer welkom. Met jouw inbreng kunnen we Palliaweb verbeteren.