Nieuw op Palliaweb: competentiescan palliatieve zorg
Nieuws26 november 2021
Nieuws

Nieuw op Palliaweb: competentiescan palliatieve zorg

Nieuws 26 november 2021

Vanaf vandaag kun je onderzoeken hoe het staat met jouw kennis op het gebied van palliatieve zorg met de competentiescan palliatieve zorg voor verzorgenden, verpleegkundigen en artsen. In slecht vijftien minuten vul je de vragenlijst in en zie je meteen hoe je scoort op de gedragsuitingen kennis, vaardigheden en attitude binnen de verschillende CanMEDS-rollen.Via de catalogus met bij- en nascholingen vind je vervolgens gemakkelijk een scholing die bij jouw behoefte past.

De competentiescan palliatieve zorg is ontwikkeld door het programma Optimaliseren Onderwijs Palliatieve Zorg (O²PZ) en is te vinden op het onderwijsplatform palliatieve zorg op Palliaweb. Op dit platform vinden opleiders en docenten concrete handvatten om palliatieve zorg nog beter in hun onderwijs te verankeren. (Aankomend) zorgverleners vinden er het overzicht van bij- en nascholingen over palliatieve zorg. Het platform is het resultaat van een samenwerking tussen O²PZ en PZNL.
 

Naar de competentiescan

Voor vragen, neem contact op met:
Laatst geactualiseerd: 25 november 2021
Niet gevonden wat je zocht?
Mail de redactie
Mail de redactie met jouw evenement, nieuws of tool waar anderen baat bij kunnen hebben. Suggesties of klachten over informatie zijn ook zeer welkom. Met jouw inbreng kunnen we Palliaweb verbeteren.