PZNL feliciteert prof. dr. Yvette van der Linden met haar oratie
Nieuws12 november 2021
Nieuws

PZNL feliciteert prof. dr. Yvette van der Linden met haar oratie

Nieuws 12 november 2021

Op vrijdag 12 november 2021 heeft prof. dr. Yvette van der Linden haar oratie met de titel Tijdloos gehouden vanwege haar bijzondere leerstoel palliatieve geneeskunde aan het LUMC. PZNL is IKNL dankbaar voor de steun aan de installatie van deze leerstoel. Daardoor heeft nu ieder Expertisecentrum Palliatieve Zorg een hoogleraar met een specifieke opdracht om in samenspraak en verbinding de academische palliatieve zorg als motor voor de verdere ontwikkeling vorm te geven.

PZNL feliciteert Yvette van harte met het krachtige perspectief dat zij heeft neergezet om de palliatieve zorg in brede aandacht en betere samenhang en samenwerking door te ontwikkelen.

Samenspraak met alle zeven Expertisecentra en de daaraan gekoppelde zeven consortia is voor PZNL vanzelfsprekend in het realiseren van zorg volgens het Kwaliteitskader palliatieve zorg Nederland voor alle pati├źnten en naasten alsook onderwijs voor alle generalistische en specialistische zorgverleners.

Wij hebben als samenwerkende partners nog de tijd om de zorg en het onderwijs met elkaar steeds verder te verbeteren!

Lees meer

  • Een interview met Yvette naar aanleiding van haar oratie op de website van het Leids Universitair Medisch Centrum: 'Ge├»ntegreerde palliatieve zorg is voor iedereen van belang' d.d. 12 november 2021
  • Een interview met Yvette op de website van IKNL: 'De gezondheidszorg kan niet zonder goede palliatieve zorg’ d.d. 26 oktober 2021

 

Voor vragen, neem contact op met:
Redactie Palliaweb PZNL
Laatst geactualiseerd: 12 november 2021
Niet gevonden wat je zocht?
Mail de redactie
Mail de redactie met jouw evenement, nieuws of tool waar anderen baat bij kunnen hebben. Suggesties of klachten over informatie zijn ook zeer welkom. Met jouw inbreng kunnen we Palliaweb verbeteren.