Gezocht: verzorgenden en verpleegkundigen die tijdens de coronacrisis zijn uitgevallen
Nieuws18 juni 2021
Nieuws

Gezocht: verzorgenden en verpleegkundigen die tijdens de coronacrisis zijn uitgevallen

Nieuws 18 juni 2021

De COVID-19-pandemie vergt veel van zorgverleners. De werkdruk is extra groot en maak je heftige dingen mee. Amsterdam UMC doet samen met het Erasmus MC, de Hogeschool Rotterdam en de Universiteit voor Humanistiek onderzoek naar levenseinde zorg in tijden van COVID-19. 

Oproep

De onderzoekers zijn nog op zoek naar verzorgenden en verpleegkundigen die in deze tijd levenseinde zorg  hebben verleend en (tijdelijk) zijn uitgevallen door fysieke en/of mentale klachten. De ervaringen van deze verzorgenden en verpleegkundigen zijn belangrijk om een goed beeld te krijgen van het welzijn van zorgverleners. 

Interview

Ken jij verzorgenden of verpleegkundigen die tussen maart 2020 en nu betrokken zijn geweest bij levenseinde zorg en zijn uitgevallen en mee willen werken aan een interview? Of ben je het zelf? Neem dan contact op met Masha Zee: m.zee@amsterdamumc.nl. Ook voor meer informatie of vragen kun je haar benaderen. 

 

Klik op de poster om te vergroten.

Voor vragen, neem contact op met:
Laatst geactualiseerd: 18 juni 2021
Niet gevonden wat je zocht?
Mail de redactie
Mail de redactie met jouw evenement, nieuws of tool waar anderen baat bij kunnen hebben. Suggesties of klachten over informatie zijn ook zeer welkom. Met jouw inbreng kunnen we Palliaweb verbeteren.