Gesignaleerd in de media #4
Nieuws6 mei 2021
Nieuws

Gesignaleerd in de media #4

Nieuws 6 mei 2021

Op Palliaweb wordt regelmatig een overzicht geplaatst met geselecteerde berichten uit de media die betrekking hebben op palliatieve zorg.

Podcast 'Code zwart beheerst gesprek in alle ziekenhuizen'

Rondgang van BNR bij verschillende ziekenhuizen die zich voorbereiden op de mogelijke code zwart. In het item onder andere ziekenhuizen die afdelingen vrij maken voor palliatieve zorg voor mensen die niet meer behandeld worden in geval van code zwart. Beluister de reportage op de website van BNR.

Reportage 'Blind en slechtziend' 

Reportage van Omroep Gelderland over een verpleeghuis voor blinden en slechtzienden. Twee verpleegsters vertellen over hun werk waarbij ze bewoners begeleiden – uiteenlopend van mensen op jonge leeftijd tot mensen op de palliatieve afdeling. Bekijk de reportage op de website van Omroep Gelderland.

Contactpersoon
Redactie Palliaweb PZNL
Laatst geactualiseerd: 6 mei 2021
Niet gevonden wat je zocht?
Mail de redactie
Mail de redactie met jouw evenement, jouw nieuws of een tool waar anderen (ook) baat bij kunnen hebben. 'Delen is vermenigvuldigen', zeggen ze wel eens. Maar ook suggesties of klachten over de vindbaarheid van informatie zijn zeer welkom. Met jouw inbreng kunnen we Palliaweb verbeteren.