Contactpersoon Redactie Palliaweb PZNL (Palliatieve Zorg Nederland)
Laatst gewijzigd: 29 september 2020

Vertrek Jessica Bruijnincx als bestuurder PZNL

Nieuwsbericht | 29 september 2020

Jessica Bruijnincx vertrekt per 1 november bij PZNL. Na ruim drie jaar met veel energie aan de oprichting en ontwikkeling van PZNL te hebben gewerkt, vindt zij het tijd dat iemand met nieuwe energie en ideeën het stokje overneemt. Met de komst van collega bestuurder Saskia Teunissen is de inhoudelijke expertise van de palliatieve zorg geborgd en kan nu een momentum worden gecreëerd om de bestuurlijke invulling van PZNL opnieuw te bezien.

PZNL maakt zich hard voor de best mogelijke palliatieve zorg voor iedereen. Onder leiding  van Jessica Bruijnincx ontwikkelde PZNL zich naar een coöperatie met vijf leden en diverse samenwerkingspartners. PZNL stimuleert samenwerking om palliatieve zorg te verankeren in de gezondheidszorg en de samenleving.

Jessica Bruijnincx heeft zich de afgelopen drie jaar buitengewoon ingezet om PZNL te vormen. De lid-organisaties van PZNL zijn haar zeer dankbaar voor haar werk. 

De continuïteit binnen PZNL wordt gewaarborgd door bestuurder Saskia Teunissen. De algemene ledenvergadering van PZNL zoekt opvolging voor Bruijnincx. 

Thijs Merkx, voorzitter algemene ledenvergadering PZNL
Saskia Teunissen, bestuurder PZNL

Wij vinden kennis belangrijk Draag bij aan de verbetering van dit platform en deel hier jouw kennis, tips en tools! Of geef je op voor de PZNL-nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws op het gebied van palliatieve zorg.