Vertrek Jessica Bruijnincx als bestuurder PZNL
Nieuws29 september 2020
Nieuws

Vertrek Jessica Bruijnincx als bestuurder PZNL

Nieuws 29 september 2020

Jessica Bruijnincx vertrekt per 1 november bij PZNL. Na ruim drie jaar met veel energie aan de oprichting en ontwikkeling van PZNL te hebben gewerkt, vindt zij het tijd dat iemand met nieuwe energie en ideeën het stokje overneemt. Met de komst van collega bestuurder Saskia Teunissen is de inhoudelijke expertise van de palliatieve zorg geborgd en kan nu een momentum worden gecreëerd om de bestuurlijke invulling van PZNL opnieuw te bezien.

PZNL maakt zich hard voor de best mogelijke palliatieve zorg voor iedereen. Onder leiding  van Jessica Bruijnincx ontwikkelde PZNL zich naar een coöperatie met vijf leden en diverse samenwerkingspartners. PZNL stimuleert samenwerking om palliatieve zorg te verankeren in de gezondheidszorg en de samenleving.

Jessica Bruijnincx heeft zich de afgelopen drie jaar buitengewoon ingezet om PZNL te vormen. De lid-organisaties van PZNL zijn haar zeer dankbaar voor haar werk. 

De continuïteit binnen PZNL wordt gewaarborgd door bestuurder Saskia Teunissen. De algemene ledenvergadering van PZNL zoekt opvolging voor Bruijnincx. 

Thijs Merkx, voorzitter algemene ledenvergadering PZNL
Saskia Teunissen, bestuurder PZNL

Voor vragen, neem contact op met:
Laatst geactualiseerd: 29 september 2020
Niet gevonden wat je zocht?
Mail de redactie
Mail de redactie met jouw evenement, nieuws of tool waar anderen baat bij kunnen hebben. Suggesties of klachten over informatie zijn ook zeer welkom. Met jouw inbreng kunnen we Palliaweb verbeteren.