Saskia Teunissen nieuwe bestuurder bij Palliatieve Zorg Nederland
Nieuws13 december 2019
Nieuws

Saskia Teunissen nieuwe bestuurder bij Palliatieve Zorg Nederland

Nieuws 13 december 2019

Prof. dr. Saskia Teunissen wordt vanaf februari 2020 de nieuwe bestuurder van Palliatieve Zorg Nederland (PZNL) naast drs. Jessica Bruijnincx. Saskia Teunissen is hoogleraar Palliatieve Zorg en Hospicezorg in het UMC Utrecht en directeur-bestuurder van academisch hospice Demeter. Zij zal vanuit haar inhoudelijke expertise en ervaring samen met collega-bestuurder Jessica Bruijnincx invulling geven aan de strategische koers van PZNL.

Saskia Teunissen bekleedt sinds de jaren negentig verschillende functies in de palliatieve zorg.  Zij stond aan de wieg van de methodiek Palliatief Redeneren en de Zorgmodule Palliatieve Zorg die de basis vormen voor het huidige Kwaliteitskader Palliatieve Zorg. Ook heeft zij een grote bijdrage geleverd aan de Centra voor Ontwikkeling van Palliatieve Zorg, de multidisciplinaire beroepsvereniging Palliactief, de Associatie Hospicezorg Nederland en de landelijke samenwerking tussen de consortia Palliatieve Zorg. 

Bron: PZNL

Voor vragen, neem contact op met:
Laatst geactualiseerd: 13 december 2019
Niet gevonden wat je zocht?
Mail de redactie
Mail de redactie met jouw evenement, nieuws of tool waar anderen baat bij kunnen hebben. Suggesties of klachten over informatie zijn ook zeer welkom. Met jouw inbreng kunnen we Palliaweb verbeteren.