Praktijkteam - transmuraal zorgpad
Nieuws30 mei 2018
Nieuws

Praktijkteam - transmuraal zorgpad

Nieuws 30 mei 2018

Het praktijkteam was 17 mei te gast bij het Netwerk Palliatieve Zorg Oost-Veluwe. Het transmurale zorgpad – gestart in januari 2018 – werd door diverse netwerkleden en consulenten toegelicht. Collega Els Knapen was ook aanwezig om te praten over de ervaringen van het transmurale project dat sinds 2014 in de Westelijke Mijnstreek loopt. Beide projecten kennen hun eigen route maar ervaren dezelfde knelpunten rondom markering, financiering van gespecialiseerde verpleegkundigen, kwaliteit inzichtelijk maken en het transmuraal communicatiesysteem. In een prettige sfeer voelden de deelnemers zich vrij om de problemen echt te benoemen en is het aan het praktijkteam om deze zaken mee te nemen in het te vormen landelijke beleid.

En nog een tip voor degene die hem vorige keer wellicht gemist hebben: de blog van Huub Schreuder over de terminaliteitsverklaring heeft veel positieve reacties opgeleverd. Voor velen herkenbaar! En goed dat op de minister het signaal ook heeft opgepikt!

Bron: Praktijkteam palliatieve zorg

Voor vragen, neem contact op met:
Laatst geactualiseerd: 30 mei 2018
Niet gevonden wat je zocht?
Mail de redactie
Mail de redactie met jouw evenement, nieuws of tool waar anderen baat bij kunnen hebben. Suggesties of klachten over informatie zijn ook zeer welkom. Met jouw inbreng kunnen we Palliaweb verbeteren.