Bouw je mee aan Palliaweb?
Nieuws9 januari 2020
Nieuws

Bouw je mee aan Palliaweb?

Nieuws 9 januari 2020

Eind oktober vorig jaar ging Palliaweb live. We kregen veel positieve reacties op het ontwerp, de opbouw en de geboden informatie: ‘Erg mooi in de vormgeving, duidelijk en overzichtelijk. Om trots op te zijn’ en ‘Heel fijn om specifieke informatie over zoveel items te kunnen opzoeken. Alles staat nu bij elkaar op een site. Was voorheen altijd een grote zoektocht.’ Het veld is blij met deze site, ook omdat hiermee een platform staat waar doorlopend nieuwe informatie op geplaatst kan worden.

Waardevolle input uit het veld

Palliaweb wordt goed bezocht en op palliaweb@pznl.nl ontvangen de redactie en de inhoudsdeskundigen dagelijks mails met suggesties en vragen uit het veld. Daar zijn we blij mee, want de kracht van Palliaweb ligt in het delen van alle mogelijke informatie die voor de bezoeker relevant is. Oók informatie die bezoekers inbrengen. Zo is er onlangs een thema ‘Vrijwilligers in de palliatieve zorg’ aangemaakt aan de hand van input van Vrijwillige Palliatieve Terminale Zorg (VPTZ) Nederland.

Help mee Palliaweb beter en completer te maken

De redactie roept iedereen die voor de bezoekers relevante informatie heeft op om die te delen. Nieuws, agenda-items, maar ook vacatures of opleidingen – alle informatie die van waarde kan zijn voor andere zorgverleners of ondersteuners is welkom. Samen kunnen we Palliaweb steeds beter en completer maken en iedereen die in of voor de zorg werkt meer bruikbare informatie bieden.

Neem contact met de redactie door te mailen naar palliaweb@pznl.nl of deel jouw toevoeging via de knoppen ‘Deel je kennis’, ‘Geef een suggestie’ of ‘Stel een vraag’ onderaan iedere pagina.

Bron: PZNL

 

Voor vragen, neem contact op met:
Redactie Palliaweb PZNL
Laatst geactualiseerd: 9 januari 2020
Niet gevonden wat je zocht?
Mail de redactie
Mail de redactie met jouw evenement, nieuws of tool waar anderen baat bij kunnen hebben. Suggesties of klachten over informatie zijn ook zeer welkom. Met jouw inbreng kunnen we Palliaweb verbeteren.