New perspectives on best care for the dying person (symposium)
Agenda

New perspectives on best care for the dying person (symposium)

  • Datum 16 november 2023
  • Plaats Millennium Toren verdieping 23 (Marriott Hotel ingang) Weena 690 Rotterdam
  • Organisator 23rd Floor, Millennium Tower (Marriott Hotel entrance) Weena 690,
Voor vragen, neem contact op met:
Arianne Stoppelenburg Erasmus MC
Laatst geactualiseerd: 21 augustus 2023

Op donderdag 16 november 2023 vindt in Rotterdam het jaarlijkse symposium van het International Collaborative for Best Care for the Dying Person plaats.  Dit collaborative is een internationaal netwerk van zorgverleners en onderzoekers dat tot doel heeft om samen de best mogelijke zorg voor mensen in de stervensfase te realiseren.

Programma

Dit symposium biedt een mooie gelegenheid om met experts uit binnen- en buitenland van gedachten te wisselen over goede zorg in de stervensfase.  Tijdens deze dag komt een breed scala aan onderwerpen aan bod. Zo zal in de ochtend prof. John Ellershaw ingaan op de rol van vrijwilligers, spreekt prof. Lia van Zuylen over de nieuwe richtlijn ‘Zorg in de Stervenfase’ en is er aandacht voor de ethische aspecten van medische besluitvorming. In de middag zijn er parallelsessies waarbij een keuze gemaakt kan worden uit verschillende sessies, onder andere over de nieuwe richtlijn, het zorgpad stervensfase, mondzorg en medicatiemanagement.

Meer informatie en accreditatie

Voor meer informatie en het programma zie Annual Symposium | Best Care for the Dying Person

Accreditatie wordt aangevraagd bij de KNMG en V&VN Palliatieve Zorg.

Meer informatie over de manier van aanmelden volgt. Als je interesse hebt in deelname kun je dit nu alvast kenbaar maken bij Arianne Stoppelenburg via het contactblok op deze pagina. Je ontvangt dan t.z.t. meer informatie en de link naar het aanmeldformulier.  

Voor vragen, neem contact op met:
Arianne Stoppelenburg Erasmus MC
Laatst geactualiseerd: 21 augustus 2023
Niet gevonden wat je zocht?
Mail de redactie
Mail de redactie met jouw evenement, jouw nieuws of een tool waar anderen (ook) baat bij kunnen hebben. 'Delen is vermenigvuldigen', zeggen ze wel eens. Maar ook suggesties of klachten over de vindbaarheid van informatie zijn zeer welkom. Met jouw inbreng kunnen we Palliaweb verbeteren.