Publicaties

Publicaties

Filteren
Hoofdonderwerpen
Thema's
Publicatietype
Diederik van Dijk - Interview verkiezingen 2023
Publicatie
Diederik van Dijk staat op plek 2 van de lijst van de SGP. De voormalige directeur van de Nederlandse Patiënten Vereniging (NPV) is zeer bekend met palliatieve zorg; de NPV kent onder meer een groot aantal vrijwilligersgroepen dat terminale thuishulp aanbiedt.
Harry Bevers - Interview verkiezingen 2023
Publicatie
Harry Bevers is Tweede Kamerlid voor de VVD. Hij heeft Langdurende zorg en Medisch-ethische vraagstukken in zijn portefeuille. Bij uitstek twee onderwerpen die een duidelijke link met palliatieve zorg hebben.
Marijke Synhaeve - Interview verkiezingen 2023
Publicatie
Marijke Synhaeve zit in de fractie van D66. De partij is momenteel op het gebied van de levenseindezorg vooral bekend van de ‘wet voltooid leven’.
Mirjam Bikker - Interview verkiezingen 2023
Publicatie
Mirjam Bikker is lijsttrekker van ChristenUnie. ChristenUnie is de partij met de meeste aandacht voor palliatieve zorg in het verkiezingsprogramma.
Mohammed Mohandis - Interview verkiezingen 2023
Publicatie
Mohammed Mohandis is politicus in hart en nieren. Al op zijn 20e zat hij namens de PvdA in de gemeenteraad van Gouda. Nu is hij Kamerlid voor Groen Links-PvdA. Palliatieve zorg is voor hem ‘geen alledaags onderwerp, maar daarmee niet minder belangrijk.’
Nicki Pouw-Verweij - Interview verkiezingen 2023
Publicatie
Nicki Pouw-Verweij is het enige Kamerlid dat als student geneeskunde zowel de bachelor als de master afrondde. Ze is Kamerlid namens de BoerBurgerBeweging (BBB).
Ria de Korte - Interview verkiezingen 2023
Publicatie
Ria de Korte, lid van V&VN Palliatieve zorg, staat op plaats 28 van de kandidatenlijst van Nieuw Sociaal Contract. Geen ander (kandidaat-)Kamerlid is zó goed geïnformeerd over palliatieve zorg als zij.
Mail de redactie
Mail de redactie met jouw evenement, nieuws of tool waar anderen baat bij kunnen hebben. Suggesties of klachten over informatie zijn ook zeer welkom. Met jouw inbreng kunnen we Palliaweb verbeteren.