Trendanalyse Palliatieve Zorg (rapport)
Publicatie

Trendanalyse Palliatieve Zorg (rapport)

  • Datum publicatie 24 juli 2020
  • Auteur Anke Visser, Anna Hijman, Everdien Klein Poelhuis, Monique de Boer, Sandra Oldewarris – de Vries
  • Organisatie Associatie Hospicezorg Nederland (AHzN), Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg Nederland (VPTZ Nederland), KWF Kankerbestrijding en Coöperatie Palliatieve Zorg Nederland (PZNL)
Voor vragen, neem contact op met:
Laatst geactualiseerd: 24 juli 2020

Goede beschikbare en toegankelijke palliatieve zorg in het hele land is een voorwaarde om kwaliteit van leven, rouwen en sterven te bevorderen. Kennis van en inzicht in relevante maatschappelijke trends en ontwikkelingen, met palliatieve zorg in het middelpunt, zijn dan belangrijk. De Trendanalyse Palliatieve Zorg helpt bij krijgen van overzicht over relevante ontwikkelingen rondom palliatieve zorg en baseert zich op een omvangrijke collectie aan veelal openbare bronnen. De Trendanalyse is verrijkt met de inzichten van experts op het gebied van palliatieve zorg in de COVID-19-periode.

8 Trends in de palliatieve zorg en de onderliggende drijvende krachten

Schermafbeelding-2020-07-23-om-14-15-13.png

Totstandkoming

Dit rapport is geschreven in het kader van het project ‘Trendanalyse Palliatieve Zorg’ en is mede mogelijk gemaakt door ondersteuning van Stichting Roparun.

Het project is een gezamenlijk initiatief van Associatie Hospicezorg Nederland (AHzN), Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg Nederland (VPTZ Nederland), KWF Kankerbestrijding en Coöperatie Palliatieve Zorg Nederland.

Download

Het rapport Trendanalyse Palliatieve Zorg

 

Voor vragen, neem contact op met:
Laatst geactualiseerd: 24 juli 2020
Niet gevonden wat je zocht?
Mail de redactie
Mail de redactie met jouw evenement, nieuws of tool waar anderen baat bij kunnen hebben. Suggesties of klachten over informatie zijn ook zeer welkom. Met jouw inbreng kunnen we Palliaweb verbeteren.