Competentiescan palliatieve zorg verpleegkundigen
Competentiescan palliatieve zorg

Competentiescan palliatieve zorg verpleegkundigen

Ben je werkzaam als verpleegkundige en benieuwd naar jouw kennis op het gebied van palliatieve zorg?

Beantwoord onderstaande vragen en in 15 minuten weet je waar je ontwikkelmogelijkheden liggen en vind je gemakkelijk een passende scholing. 

De vragenlijst is opgebouwd aan de hand van de drie gedragsuitingen, kennis, vaardigheden en attitude, behorend bij de CanMEDS-rollen. Invullen is anoniem.

Invullen is anoniem.

Ondanks het feit dat PZNL en O²PZ de grootste zorgvuldigheid hebben betracht bij de vervaardiging en totstandkoming van de catalogus is het niet uitgesloten dat de informatie op enig moment, bijvoorbeeld als gevolg van ontwikkelingen of gewijzigde inzichten, onjuistheden bevat of achterhaald is. De beheerder van de catalogus is voor eventuele onjuistheden en onvolkomenheden niet aansprakelijk.

Mocht je op dit moment niet een scholing vinden die past bij jouw vraag, raadpleeg dan regelmatig de catalogus voor recente aanvullingen.

Contactpersoon
Laatst geactualiseerd: 25 november 2021
Kennis Wat weet je over de volgende items? Beantwoord alle vragen.
Vaardigheden Hoe vaardig ben je ten aanzien van de volgende onderwerpen? Beantwoord alle vragen.
Attitude Hoe comfortabel voel je je bij de volgende onderwerpen in jouw werksetting? Beantwoord alle vragen?

Bekijk jouw scores

Waar in kan jij je verder ontwikkelen?
Mail de redactie
Mail de redactie met jouw evenement, jouw nieuws of een tool waar anderen (ook) baat bij kunnen hebben. 'Delen is vermenigvuldigen', zeggen ze wel eens. Maar ook suggesties of klachten over de vindbaarheid van informatie zijn zeer welkom. Met jouw inbreng kunnen we Palliaweb verbeteren.