Nieuws

Nieuws

Filteren
Instrumenten
Thema's
Nieuwe handreiking voor wijkverpleging: ongeplande ziekenhuisbezoeken voorkomen
Nieuws16-11-2023
Villans heeft een nieuwe handreiking 'Hoe voorkom je ongeplande ziekenhuisbezoeken' gepubliceerd.
Gesignaleerd in de media #39
Nieuws12-09-2023
Periodiek op Palliaweb: een greep berichten uit de media die te maken hebben met palliatieve zorg. Dit keer onder meer: sterven en de begeleiding vanuit het perspectief van de huisarts, digitalisering en palliatieve zorg en het Expertise Centrum Palliatieve zorg van Amsterdam UMC.
Gesignaleerd in de media #36
Nieuws25-07-2023
Periodiek op Palliaweb: een greep berichten uit de media die te maken hebben met palliatieve zorg. Dit keer onder meer: euthanasie en wetgeving, aandacht voor kwaliteit van sterven en praten over de dood en hospices en veilige palliatieve zorg.
Ruim 100 gescreende hulpmiddelen palliatieve zorg in het Palliaweb Hulpmiddelenoverzicht
Nieuws16-03-2022
In de loop van de tijd is een grote hoeveelheid hulpmiddelen ontwikkeld om zorgverleners te ondersteunen bij het verlenen van palliatieve zorg. Met de komst van het Hulpmiddelenoverzicht op Palliaweb worden gescreende hulpmiddelen overzichtelijk gepresenteerd. 
Winnaars Jaarprijs Palliatieve Zorg 2022
Nieuws04-02-2022
De winnaars van de jaarprijzen Palliatieve Zorg Onderzoek 2022 en Palliatieve Zorg Impact 2022 zijn Jet van Esch en Parnassia Groep en Hogeschool Inholland. De prijzen werden uitgereikt tijdens het 10de Amsterdam Symposium Palliatieve Zorg op 3 februari 2022.
Mail de redactie
Mail de redactie met jouw evenement, nieuws of tool waar anderen baat bij kunnen hebben. Suggesties of klachten over informatie zijn ook zeer welkom. Met jouw inbreng kunnen we Palliaweb verbeteren.