Webshop Stichting PZNL is live!
Nieuws26 maart 2024
Nieuws

Webshop Stichting PZNL is live!

Nieuws 26 maart 2024

Sinds deze maand is de webshop van Stichting PZNL live gegaan. In de nieuwe rol van procesbegeleider van de richtlijnen palliatieve zorg heeft de stichting ook het beheer van de webshop op zich genomen.  

Informatief voor zorgverleners en patiënten  

De webshop is een informatief platform voor zorgverleners. Het biedt producten zoals samenvattingskaartjes Richtlijnen palliatieve zorg, gesprekskaart proactieve zorgplanning, patiëntenfolders en promotiemateriaal.

Downloads 

Op dit moment zijn er nog een aantal producten in de webshop die fysiek bezorgd worden. Deze producten worden waar mogelijk uitgefaseerd vanwege het besluit om minder papierwerk te drukken en te versturen.  Dat betekent dat ander materiaal in de webshop, zoals de samenvattingskaartjes Richtlijnen palliatieve zorg, als download beschikbaar is. Deze downloads kan je zelf afdrukken als daar behoefte aan is.  

De webshop was tot voor kort in beheer van Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL). IKNL en Stichting PZNL boden in één webshop alle producten aan op het gebied van oncologie en palliatieve zorg aan. IKNL heeft nu een eigen webshop voor de oncologische producten. De nieuwe webshop is in een nieuw jasje gestoken waarbij de nieuwe huisstijl van Stichting PZNL is toegepast. 

Kiezen & Delen 

Per 1 april kunnen netwerkcoördinatoren het kaartspel Kiezen & delen per 50 stuks via de webshop bestellen. Het spel blijft primair bedoeld voor burgers en wordt alleen uitgeleverd als duidelijk is dat de spellen worden uitgereikt binnen een context waar ook aandacht besteed wordt aan de doelen van het spel. Zorgverleners die enthousiast zijn en het spel expliciet willen toepassen in hun werk rondom palliatieve zorg, kunnen het spel bestellen en het doel vermelden bij Opmerking in de winkelwagen van de webshop. 

Bekijk de webshop.

Laatst geactualiseerd: 26 maart 2024
Niet gevonden wat je zocht?
Mail de redactie
Mail de redactie met jouw evenement, nieuws of tool waar anderen baat bij kunnen hebben. Suggesties of klachten over informatie zijn ook zeer welkom. Met jouw inbreng kunnen we Palliaweb verbeteren.