Vooraankondiging stimuleringssubsidierondes: SigMa en Oog voor Naasten en Nabestaanden
Nieuws4 september 2024
Nieuws

Vooraankondiging stimuleringssubsidierondes: SigMa en Oog voor Naasten en Nabestaanden

Nieuws 4 september 2024

Ben je geïnteresseerd in de aankomende stimuleringssubsidierondes ’Implementeren in de palliatieve zorg’? Bekijk dan de subsidieoproepen en kom voor meer informatie naar de online informatiebijeenkomsten van ZonMw. Dit keer kun je subsidie aanvragen voor de interventie SigMa en voor de interventie Oog voor Naasten en Nabestaanden.

De SigMa-methodiek zorgt voor een verbetering van de signalerende en markerende rol van zorgmedewerkers in verpleeghuizen. Oog voor Naasten en Nabestaanden is gericht op betere en gerichtere zorg aan naasten en nabestaanden vóór, rond en na het sterven van een dierbare.

Voor wie?

Voor beide subsidierondes kunnen Nederlandse zorginstellingen, samenwerkingsverbanden van Nederlandse zorginstellingen of zorgnetwerken een stimuleringssubsidie aanvragen. 

Informatiebijeenkomsten

Ook zijn er 2 digitale informatiebijeenkomsten, voor mensen die extra toelichting op de subsidieoproepen willen, of een vraag hebben over het indienen van uw subsidieaanvraag. Deze vinden plaats op: 

  • SigMa: maandag 30 september 2024, 15.30-17.00 uur
  • Oog voor Naasten en Nabestaanden: dinsdag 1 oktober, 15.30-17.00 uur

Ga voor meer informatie naar de website van ZonMw.
 

Voor vragen, neem contact op met:
Laatst geactualiseerd: 4 september 2024
Niet gevonden wat je zocht?
Mail de redactie
Mail de redactie met jouw evenement, nieuws of tool waar anderen baat bij kunnen hebben. Suggesties of klachten over informatie zijn ook zeer welkom. Met jouw inbreng kunnen we Palliaweb verbeteren.