Nieuwe huisstijl voor Palliaweb
Nieuws18 juli 2024
Nieuws

Nieuwe huisstijl voor Palliaweb

Nieuws 18 juli 2024

Zoals je misschien ziet heeft Palliaweb een nieuw uiterlijk. De website sluit nu in de vormgeving aan op de andere websites van Palliatieve Zorg Nederland; hiermee maken we de herkomst en betrouwbaarheid van onze informatie extra duidelijk.

In 2023 is er onderzoek gedaan naar de online informatieproducten van PZNL. In dit onderzoek is gesproken met onze gebruikers, waaronder zorgverleners, beleidsmakers, patiënten en naasten. Eén van de verbeterpunten die naar boven kwamen is een eenduidige en herkenbare huisstijl voor de online producten van Stichting PZNL.

Herkomst en betrouwbaarheid

Deze herkenbare stijl geeft meer duidelijkheid aan onze klanten wat betreft de herkomst en betrouwbaarheid van de informatie. We hebben deze huisstijl al doorgevoerd op de NPPZ-website, de PZNL-webshop en de vernieuwde Palliarts. (binnenkort beschikbaar). 

De afgelopen tijd is hard gewerkt om de huisstijl van Stichting PZNL ook door te voeren op de websites Palliaweb en Overpalliatievezorg

Tests en reviews

Deze vormgeving hebben we uitgebreid getest en gereviewd voordat we deze hebben laten bouwen door onze softwareontwikkelaar Truelime. Na positieve reacties van zowel interne- en externe stakeholders, hebben we vorige week samen met Truelime de vormgeving gebouwd. 

Het resultaat van het harde werk is vanaf nu te zien: de vernieuwde websites staan online!

De vormgeving en functionaliteit is uitgebreid getest, maar mocht je nog verbeterpunten zien, laat het ons dan vooral weten.
 

Voor vragen, neem contact op met:
Redactie Palliaweb PZNL
Laatst geactualiseerd: 18 juli 2024
Niet gevonden wat je zocht?
Mail de redactie
Mail de redactie met jouw evenement, nieuws of tool waar anderen baat bij kunnen hebben. Suggesties of klachten over informatie zijn ook zeer welkom. Met jouw inbreng kunnen we Palliaweb verbeteren.