Nu Live: ontdek de vernieuwde PalliArts app!
Nieuws29 augustus 2024
Nieuws

Nu Live: ontdek de vernieuwde PalliArts app!

Nieuws 29 augustus 2024

We zijn verheugd jullie te laten weten dat de vernieuwde PalliArts app nu live is! Naast een frisse look heeft de app een aantal langverwachte verbeteringen doorgevoerd.

De PalliArts-app is ontworpen om huisartsen en andere zorgverleners te voorzien van essentiƫle informatie over palliatieve zorg. Deze omvat samenvattingen van palliatieve zorgrichtlijnen, informatie over landelijke en regionale consultatieteams voor complexe zorgsituaties en een formularium palliatieve zorg met onder andere omrekentabellen voor verschillende medicatie.

Een verbetering in de nieuwe app is de terugkeer van een veelgevraagde functionaliteit: de ‘Bedden vrij’ module. Deze biedt de mogelijkheid om beschikbare hospicebedden te zoeken binnen de app. Deze toevoeging zal niet alleen de gebruikerservaring verbeteren, maar ook huisartsen ondersteunen bij het zoeken naar een beschikbaar bed in een hospice of bijna-thuis-huis.

Het Content Management System (CMS) van de app is volledig vernieuwd, terwijl de kernfunctionaliteit van PalliArts grotendeels behouden blijft. Netwerkcoƶrdinatoren kunnen ook weer inloggen in het CMS om regionale informatie te beheren.

De lancering van de vernieuwde PalliArts app is een mijlpaal waar IKNL en Stichting PZNL samen aan gewerkt hebben. We zijn trots op het resultaat en zetten ons ervoor in om verder te bouwen aan deze waardevolle bron voor zorgverleners in de palliatieve zorg.

Download de app via de Google Play store of de Appstore.

Voor vragen, neem contact op met:
Laatst geactualiseerd: 29 augustus 2024
Niet gevonden wat je zocht?
Mail de redactie
Mail de redactie met jouw evenement, nieuws of tool waar anderen baat bij kunnen hebben. Suggesties of klachten over informatie zijn ook zeer welkom. Met jouw inbreng kunnen we Palliaweb verbeteren.