Gezocht: zorgverleners met ervaring perinatale palliatieve zorg
Nieuws23 april 2024
Nieuws

Gezocht: zorgverleners met ervaring perinatale palliatieve zorg

Nieuws 23 april 2024

Heb jij ervaring met perinatale palliatieve zorg? En wil je een bijdrage leveren aan de Richtlijn perinatale palliatieve zorg? Dan zijn we op zoek naar jou! 

Persoonlijke en aangepaste zorg 

De afgelopen jaren komt het steeds vaker voor dat er al tijdens of vlak na de zwangerschap een levensbedreigende aandoening bij het kind wordt vastgesteld, waar het kind door zal overlijden. Dan is er tijdens en na de zwangerschap persoonlijke en aangepaste zorg nodig. Voor deze zorg wordt er een landelijke Richtlijn perinatale palliatieve zorg ontwikkeld.  

Om te zorgen dat de richtlijn optimaal aansluit bij de Nederlandse praktijk, zijn we op zoek naar zorgverleners die ervaring hebben met perinatale palliatieve zorg.  

Enquête

Wil je bijdragen aan de perinatale palliatieve zorg in Nederland? Vul dan de enquête in en geef aan welke uitdagingen je ziet bij deze zorgverlening. Je kunt de enquête invullen tot en met 24 mei 2024. Het invullen duurt ongeveer 15 minuten en de gegevens worden volledig anoniem verwerkt.  

Dit project wordt geleid door het UMCG, in nauwe samenwerking met het LUMC en PZNL. Heb je vragen over de Richtlijn perinatale palliatieve zorg? Neem dan contact op met Ellenoor Schouten, arts-onderzoeker, via richtlijnPPZ@bkk.umcg.nl

Alvast hartelijk dank! Zo werken we samen aan betere zorg. 

Beeld © Sylvia Germes, UMCG

  

 

 

Laatst geactualiseerd: 23 april 2024
Niet gevonden wat je zocht?
Mail de redactie
Mail de redactie met jouw evenement, nieuws of tool waar anderen baat bij kunnen hebben. Suggesties of klachten over informatie zijn ook zeer welkom. Met jouw inbreng kunnen we Palliaweb verbeteren.