Vrijwilligers gezocht voor het EAPC!
Nieuws16 februari 2023
Nieuws

Vrijwilligers gezocht voor het EAPC!

Nieuws 16 februari 2023

Van 15 t/m 17 juni 2023 vindt het achttiende EAPC-congres plaats in Rotterdam, met als thema ‘equity and diversity’. Dit is een internationaal congres over palliatieve zorg waar wetenschappers de meest recente trends en ontwikkelingen in het veld delen met een groot publiek.   

Om alles goed te laten verlopen zijn er veel vrijwilligers nodig. Ben jij medewerker of vrijwilliger in de palliatieve zorg in Nederland en wil je je steentje bijdragen? Schrijf je dan in via deze link. Inschrijven kan tot 5 maart. Mocht je extra informatie willen dan kan je dat vinden in deze brief. Hierin staan ook contactgegevens van de organisatie, indien er vragen zijn. 

Gratis toegang

Zoals al in de brief te lezen is, staat er ook wat tegenover jouw beschikbaarheid. Als je als vrijwilliger minimaal één dag meehelpt, krijg je namelijk gratis toegang tot het hele congres.

Voor vragen, neem contact op met:
Evert van den Berken Palliactief
Laatst geactualiseerd: 16 februari 2023
Niet gevonden wat je zocht?
Mail de redactie
Mail de redactie met jouw evenement, nieuws of tool waar anderen baat bij kunnen hebben. Suggesties of klachten over informatie zijn ook zeer welkom. Met jouw inbreng kunnen we Palliaweb verbeteren.