Oproep: doe mee aan het onderzoek Leren en Verbeteren Palliatieve Zorg (LeVePZ)
Nieuws25 september 2023
Nieuws

Oproep: doe mee aan het onderzoek Leren en Verbeteren Palliatieve Zorg (LeVePZ)

Nieuws 25 september 2023

Werk jij als kwaliteitsfunctionaris in de gezondheidszorg? Wil je helpen de zorg voor mensen die ongeneeslijk ziek zijn te verbeteren?

Het onderzoek is onderdeel van het project 'Leren en Verbeteren van Palliatieve zorg (LeVePZ)'. Onderzoekers willen graag weten of en hoe patiëntenuitkomsten (ook wel PRO's genoemd) over bijvoorbeeld symptoomlast nu al standaard worden geregistreerd in bijvoorbeeld de elektronische patiënten- of cliëntendossiers. Ook willen zij weten welke patiëntenervaringen (de PRE's) over bijvoorbeeld tevredenheid over bepaalde zorgaspecten in de EPDs/ECDs of in (twee)jaarlijkse kwaliteitsmetingen standaard worden geregistreerd. Daarnaast zijn zij benieuwd of er relevante PRO's en PRE's zijn die (nog) niet standaard geregistreerd worden, maar die in de palliatieve zorg wel belangrijk zijn om te kunnen leren en verbeteren in de praktijk.

Naar de vragenlijst

Het invullen van deze vragenlijst vraagt even een rustig moment en duurt ongeveer 20 minuten. De sluitingsdatum van de vragenlijst is verlengd tot 15 oktober. Klik hier voor de vragenlijst.

Voor vragen, neem contact op met:
Laatst geactualiseerd: 25 september 2023
Niet gevonden wat je zocht?
Mail de redactie
Mail de redactie met jouw evenement, nieuws of tool waar anderen baat bij kunnen hebben. Suggesties of klachten over informatie zijn ook zeer welkom. Met jouw inbreng kunnen we Palliaweb verbeteren.