Oproep aan zorgverleners: schrijf je in voor de pilot ‘Proactief gegevens delen in de palliatieve fase’
Nieuws23 februari 2023
Nieuws

Oproep aan zorgverleners: schrijf je in voor de pilot ‘Proactief gegevens delen in de palliatieve fase’

Nieuws 23 februari 2023

Proactief gegevens delen in de palliatieve fase

IKNL is in samenwerking met PZNL en CareCodex het project Proactief gegevens delen in de palliatieve fase gestart. Doel is om de registraties van gesprekken tussen zorgverleners en patiënten in de palliatieve fase breder digitaal beschikbaar te maken. Hierdoor worden de persoonlijke wensen en grenzen van patiënten over toekomstige medische behandelingen voor alle relevante zorgverleners en -organisaties inzichtelijk. Nu is dat nog niet altijd het geval doordat er bijvoorbeeld verschillende softwaresystemen en zorgprocessen worden gebruikt.

Pilot

Binnenkort wordt vanuit dit project een pilot gestart waarvoor zorgverleners en -organisaties zich in kunnen schrijven. Voorwaarde is dat er wordt gewerkt met een transmuraal zorgpad én dat deze gegevens onderling gedeeld mogen worden.

Meer informatie

Lees voor meer informatie, zoals de criteria voor deelname, de planning en de aanmeldprocedure, dit nieuwsbericht van IKNL.

Voor vragen, neem contact op met:
Carola Heimensen IKNL (Integraal Kankercentrum Nederland)
Laatst geactualiseerd: 23 februari 2023
Niet gevonden wat je zocht?
Mail de redactie
Mail de redactie met jouw evenement, nieuws of tool waar anderen baat bij kunnen hebben. Suggesties of klachten over informatie zijn ook zeer welkom. Met jouw inbreng kunnen we Palliaweb verbeteren.