Webinar: De rol van het sociaal domein bij kinderpalliatieve zorg
Agenda

Webinar: De rol van het sociaal domein bij kinderpalliatieve zorg

  • Datum 13 juni 2024
  • Tijd evenement 14.30 – 16.00 uur
  • Plaats Online
Laatst geactualiseerd: 7 mei 2024

afbeelding

Jaarlijks hebben tussen de 5.000 en 7.000 kinderen behoefte aan hashtag#kinderpalliatieve zorg vanwege een levensbedreigende of levensduurverkortende aandoening. Deze gezinnen komen allemaal in aanraking met het ons zorgsysteem en hebben in meer of mindere mate te maken met hun lokale gemeente, die verantwoordelijk is voor het sociaal domein. Wat is de rol en de taak van het sociaal domein? Waar liggen de knelpunten én de mogelijkheden?

Op 13 juni organiseren Agora - Leven tot het einde!, Kenniscentrum Kinderpalliatieve Zorg en Nationaal Programma Palliatieve Zorg II /Stichting PZNL de webinar "De rol van het sociaal domein bij kinderpalliatieve zorg". 

Dit webinar met Leandra Beeloo en Bianca den Outer richt zich op professionals in het sociaal domein en de zorg, zoals Jeugdwetmedewerkers, wijkteammedewerkers, Wmo-consulenten, cliëntondersteuners en beleidsadviseurs bij gemeenten, evenals (kinder)artsen, kinder- en wijkverpleegkundigen, (kinder)thuiszorgmedewerkers, palliatief verpleegkundigen en huisartsen. Zij bieden ondersteuning aan kinderen in de palliatieve fase en hun naasten in thuissituaties. Ook andere geïnteresseerden zijn van harte welkom. 

Meer info en aanmelden

Lees meer bij Nieuws.

Laatst geactualiseerd: 7 mei 2024
Niet gevonden wat je zocht?
Mail de redactie
Mail de redactie met jouw evenement, nieuws of tool waar anderen baat bij kunnen hebben. Suggesties of klachten over informatie zijn ook zeer welkom. Met jouw inbreng kunnen we Palliaweb verbeteren.