Symposium Complementaire Zorg in de Palliatieve Fase
Agenda

Symposium Complementaire Zorg in de Palliatieve Fase

  • Datum 15 juni 2023
  • Type evenement symposium
  • Tijd evenement 13.30 - 17.30 uur
  • Accreditatie Aangevraagd bij Kwaliteitsregister V&V, deskundigheidsgebieden complementaire zorg, palliatieve zorg en oncologie
  • Kosten €87,50 pp. Leden van de V&VN, afdeling complementaire zorg kunnen na afloop €15,00 korting declareren bij de afdeling
  • Plaats Leerhotel Het Klooster, Amersfoort
Laatst geactualiseerd: 17 mei 2023

Op 15 juni 2023 van 13.30-17.30 uur organiseert het Van Praag Instituut samen met de V&VN afdeling complementaire zorg, Kicozo en IKNL het Middagsymposium Complementaire Zorg in de Palliatieve Fase, ter gelegenheid van de nieuwe Handreiking Complementaire Zorg in de Palliatieve Fase.

Het symposium is voor iedereen die werkt met mensen in de palliatieve fase. Deelnemers worden bijgepraat over de nieuwste wetenschappelijke kennis over zes complementaire interventies, over drie ervan worden praktische tips voor de werksituatie gegeven en er is tijd om collega’s uit het veld te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.

Je kunt je inschrijven via de website van het Van Praag Instituut. Het symposium vindt plaats in Leerhotel Het Klooster, Amersfoort. De kosten bedragen €87,50 pp. Leden van de V&VN, afdeling complementaire zorg kunnen na afloop €15,00 korting declareren bij de afdeling. Accreditatie wordt aangevraagd bij het Kwaliteitsregister V&V, deskundigheidsgebieden complementaire zorg, palliatieve zorg en oncologie.

Meer informatie

Lees meer over het symposium in bijgaande folder.

Laatst geactualiseerd: 17 mei 2023
Niet gevonden wat je zocht?
Mail de redactie
Mail de redactie met jouw evenement, jouw nieuws of een tool waar anderen (ook) baat bij kunnen hebben. 'Delen is vermenigvuldigen', zeggen ze wel eens. Maar ook suggesties of klachten over de vindbaarheid van informatie zijn zeer welkom. Met jouw inbreng kunnen we Palliaweb verbeteren.