Save the date! Iedereen aan de slag met MKS (symposium)
Agenda

Save the date! Iedereen aan de slag met MKS (symposium)

  • Datum 20 april 2023
  • Type evenement symposium
  • Tijd evenement 13.00 - 17.00 uur
  • Zorgvrager kinderen
  • Accreditatie Aangevraagd
  • Plaats De Soester Duinen - Soest
  • Organisator Kenniscentrum Kinderpalliatieve Zorg
Voor vragen, neem contact op met:
Laatst geactualiseerd: 30 september 2022

Ieder kind heeft recht op de beste medische zorg. Anno 2022 wordt die zorg standaard volgens de MKS-werkwijze georganiseerd: de Medische Kindzorg Samenwerking. In de eigen omgeving is dat zorg die past bij de wensen en het leven van kind en gezin en dat vereist een actieve rol voor alle zorgverleners, zowel binnen als buiten het ziekenhuis.

Hoe zit dat precies? En wat betekent dit voor jou en je collega’s? Ontdek het op donderdag 20 april 2023 tijdens het middagsymposium Iedereen aan de slag met MKS! Laat je bijpraten door topsprekers, maak kennis met de nieuwste praktische tools, ontdek inspirerende voorbeelden, ga concreet aan de slag in workshops en ontmoet zowel ‘MKS-collega’s’ als ervaringsdeskundige ouders uit het hele land!

Iedereen die met kindzorg in de eigen omgeving te maken heeft is welkom: kinderartsen, kinderverpleegkundigen, transferverpleegkundigen, andere kindzorgprofessionals, projectmanagers, beleidsmedewerkers en professionals in het sociale domein.

Meer informatie

Meld je nu aan via de website van Stichting Kind en Ziekenhuis. 

Klik hier voor meer informatie over het programma en de workshops. 

Voor vragen, neem contact op met:
Laatst geactualiseerd: 30 september 2022
Niet gevonden wat je zocht?
Mail de redactie
Mail de redactie met jouw evenement, jouw nieuws of een tool waar anderen (ook) baat bij kunnen hebben. 'Delen is vermenigvuldigen', zeggen ze wel eens. Maar ook suggesties of klachten over de vindbaarheid van informatie zijn zeer welkom. Met jouw inbreng kunnen we Palliaweb verbeteren.